Μνημόνιο και στη ΝΔ!

Γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια περικοπής του λειτουργικού κόστους της ΝΔ, τόνισε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Θανάσης Σκορδάς (φωτο), και πρόσθεσε ότι σʼ αυτό συνέβαλε η μετεγκατάσταση στα νέα γραφεία του κόμματος, με την οποία επιτεύχθηκε εξοικονόμηση 32% και το γεγονός ότι πλέον όλες οι βασικές γραμμές του κόμματος απαντούν σε εσωτερικές γραμμές, περιορίζοντας έτσι το κόστος των τηλεπικοινωνιών. Επιπλέον με την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που υπάρχει στη Συγγρού το κόμμα αποφεύγει ένα σημαντικό κόστος που συνεπαγόταν η «φιλοξενία» των διαφόρων εκδηλώσεων σε ξενοδοχεία.
Επίσης ο κ. Σκορδάς δήλωσε ότι γίνονται προσπάθειες για τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων με τη δυνατότητα καταβολής δωρεών μέσω του νέου σάιτ, ενώ μια άλλη ιδέα είναι ένα e-shop.
Ως προς το χρέος της ΝΔ, ο κ. Σκορδάς είπε ότι αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στις έκτακτες δαπάνες που δημιουργούνταν κατά τις προεκλογικές περιόδους και οι οποίες καλύφθηκαν με τραπεζικό δανεισμό και όχι με άλλες αδιαφανείς μεθόδους. Το πρόβλημα, ωστόσο, εντάθηκε λόγω της αύξησης των επιτοκίων, τα οποία έχουν φτάσει στο 8,5%.


Σχολιάστε εδώ