Μαθήματα έδωσε ο κ. Ερντογάν…

Μαθήματα έδωσε ο κ. Ερντογάν στους πολιτικούς μας και για το πώς πρέπει να προστατεύουν τους πολίτες τους, όπου κι αν ζουν. Πήγε την εβδομάδα που πέρασε στη Γερμανία και κάλεσε τους τούρκους μετανάστες να μην αφομοιωθούν, να μην ξεχνούν την ιστορία τους, ποιοι είναι, και ότι η μεγάλη Τουρκία είναι δίπλα τους, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στη Μέρκελ, από το βήμα της έδρας της…
Εμείς δεν τολμάμε, η ηγεσία μας, σημερινή και χθεσινή, να απαιτήσουμε τον σεβασμό των συμπατριωτών μας, την ίση μεταχείρισή τους, τα αυτονόητα δικαιώματά τους δηλαδή. Ηχηρή απόδειξη η ομογένειά μας στην Αλβανία, οι Βορειοηπειρώτες, που τους άρπαξαν τις περιουσίες τους και όταν βγήκε ο πρόξενός μας να πει, στην Κορυτσά, ότι πρέπει να κρατήσουν την εθνική ταυτότητα, η Αθήνα έτρεξε να τον αποσύρει, γιατί παραπονέθηκε ο Μπερίσα! Αλλά και εντός ορίων της χώρας, δέστε πώς συμπεριφέρεται η Αθήνα στους έλληνες χριστιανούς της Θράκης. Σαν σε δεύτερης κατηγορίας πολίτες, επιτρέποντας στην Τουρκία να επιβάλει τις απαιτήσεις της και να πολλαπλασιάζεται ο μουσουλμανικός πληθυσμός. Αποδεικνύεται πόσο δίκιο έχει ο Βάσος Λυσσαρίδης που από χρόνια φωνάζει ότι οδηγείται η Θράκη σε κυπροποίηση. Την ίδια στιγμή η Ελλάδα ούτε μιλάει ούτε λαλάει για την όση έχει απομείνει ελληνική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης, για τις ελληνικές περιουσίες που έχουν αρπάξει και για τα δικαιώματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Μήπως πρέπει να παρακαλέσουμε τον κουμπάρο του Καραμανλή και αγαπητό φίλο του Παπανδρέου, τον κ. Ταγίπ Ερντογάν, να κάνει κανένα φροντιστήριο στους πολιτικούς μας; Μηδενός εξαιρουμένου;.


Σχολιάστε εδώ