ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ

Η περιορισμένη προσφορά του «δαίμονα» υποχρεώνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αναζητήσουν ομάδα για να τον πουλήσουν. Ο Αδαμίδης ζήτησε και τη συνδρομή του Μανόλο Χιμένεθ, μήπως και καταφέρει ο ισπανός τεχνικός να βοηθήσει στη μεταγραφή του σε ομάδα της πατρίδας του μέσω των διασυνδέσεων που διατηρεί. Ούτως ή άλλως ο Χιμένεθ θα ωφεληθεί και οικονομικά, διότι στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα για την περίπτωση πώλησης κάποιων ποδοσφαιριστών. Κυρίως νεαρών, βέβαια, αλλά στο περιβάλλον του ισπανού προπονητή θεωρείται ότι στην ίδια κατηγορία περιλαμβάνεται και ο Σκόκο. Ο Αργεντινός, πάντως, δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη πέραση στην αγορά της Ιβηρικής Χερσονήσου. Κάποτε βρέθηκε στο μικροσκόπιο της Πόρτο και της Μπενφίκα, αλλά βγήκε γρήγορα εκτός παιχνιδιού, διότι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στην Ευρώπη. Από την Ισπανία ενδιαφέρθηκε πέρσι η Χετάφε, αλλά η προσφορά της έφτασε έως το 1,2 εκατ. ευρώ. Ποσό που κρίθηκε υπερβολικά μικρό από τους ανθρώπους της ΑΕΚ οι οποίοι ενδεχομένως τώρα να άναβαν πράσινο φως για την αποχώρηση του Σκόκο με 300.000 περισσότερα, όταν τον προηγούμενο Ιούλιο ζήτησαν 2,5 εκατ. ευρώ. Με απλά λόγια, μία προσφορά ύψους 1,5 εκατ. ευρώ μπορεί να οδηγήσει τον Αργεντινό σε άλλη χώρα, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» συνυπολογίζουν και τις αποδοχές του παίκτη!
Φοβούνται την προσφυγή
Στην ΑΕΚ, πάντως, αποφεύγουν να ρισκάρουν μια σύγκρουση με τον Σκόκο, επειδή θέλουν να υπογράψει ο Αργεντινός, ώστε να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση για τη συμμετοχή στις ελληνικές, αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις. Επίσης τρέμουν στην προοπτική να καταθέσει προσφυγή ο «δαίμονας», διότι σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να τον δουν την επόμενη σεζόν με φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας και τότε θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Γι’ αυτό προσπάθησαν να ηρεμήσουν και τους παίκτες της ομάδας που αφενός δεν βλέπουν με καλό μάτι τον Σκόκο για την περιορισμένη προσφορά του, αφετέρου γιατί θεωρούν ότι αδιαφορεί για την πρόοδο της ΑΕΚ.
Ένας από τους λόγους που αυξάνει την ανησυχία των «κιτρινόμαυρων» αφορά στο γεγονός ότι και οι τρεις παίκτες που δεν έχουν ακόμα υπογράψει είναι Αργεντινοί και κάνουν παρέα. Εκτός από τον Σκόκο, την ίδια τακτική ακολουθούν ο Μπλάνκο και ο Σάχα.


Σχολιάστε εδώ