Στόχος τώρα η Ευρώπη

Ηενίσχυση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς, που τους τελευταίους μήνες κτίζει ένα ευρωπαϊκό προφίλ, δίνοντας ταυτόχρονα την εικόνα του υπεύθυνου ηγέτη, θα εντείνει τις συναντήσεις και τις παρεμβάσεις του εκτός Ελλάδας στο επόμενο διάστημα.
Ήδη την εβδομάδα που πέρασε ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τους πρέσβεις της Γερμανίας και της Ολλανδίας, ενώ ο κύκλος των επαφών του με επικεφαλής ξένων διπλωματικών αντιπροσωπειών στη χώρα μας θα διευρυνθεί. Στις συναντήσεις αυτές ο κ. Σαμαράς ενημερώνει τους πρέσβεις σχετικά με τις προτάσεις της ΝΔ για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και ταυτόχρονα ενημερώνεται και ο ίδιος για τις ευρωπαϊκές προθέσεις και εξελίξεις.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος θεωρεί πολύ σημαντικά τα αποτελέσματα των επαφών με ξένους ηγέτες και αντιπροσωπείες, την επόμενη Παρασκευή θα βρίσκεται στο Ελσίνκι, για τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου θα συζητηθεί το θέμα της οικονομικής διακυβέρνησης. Επόμενος προγραμματισμένος σταθμός του κ. Σαμαρά, εκτός Ελλάδας, θα είναι οι Βρυξέλλες, όπου στις 25 Μαρτίου θα συνεδριάσει το ΕΛΚ, εν όψει της Συνόδου Κορυφής των αρχηγών κρατών.


Σχολιάστε εδώ