Στα μαχαίρια ΣΚΑΪ με Μαρινάκη

Ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Χρήστος Παναγόπουλος βγήκε στον αέρα κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων και έκανε λόγο για ντροπή. Την επόμενη ημέρα υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου του ΣΚΑΪ ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού.

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε πως έπρεπε να προβάλει τα σφάλματα της διαιτησίας και τα επεισόδια, ακόμη κι αν προκαλούσε ενόχληση στον μέτοχο του σταθμού Βαγγέλη Μαρινάκη, και στο Φάληρο θεωρούν ότι η εξέλιξη των γεγονότων δικαίωσε τη στάση που κράτησε ο σταθμός.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μεγάλη ενόχληση από τον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έχει λάβει ακόμη τις αποφάσεις του. Κάποιες από τις παράπλευρες επιπτώσεις ήταν και η επίθεση του Γιάννη Κουρτάκη από το www.parapoltika.gr στον Χρ. Παναγόπουλο, η ανταπάντηση του δεύτερου με την ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου του ΣΚΑΪ από το fimotro.blogspot.com, οι σκληρές δημόσιες τοποθετήσεις τους και οι δηλώσεις τους πως θα καταθέσουν ο ένας εναντίον του άλλου αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση.


Σχολιάστε εδώ