Η ιδεολογική τρομοκρατία για δήθεν ρατσισμό και ξενοφοβία

Αρκεί επίσης να δει τα γκέτο που επεκτείνονται σε μεγάλες περιοχές των Αθηνών και αλλού, για να μη μιλήσουμε για την εγκληματικότητα που εκτοξεύθηκε στα ύψη, το αίσθημα της ανασφάλειας που απλώνεται και το αγωνιώδες ερώτημα για το πού οδηγούνται η ελληνική κοινωνία και η χώρα.

Η κυβέρνηση, ενώπιον της κατακραυγής της κοινής γνώμης, αλλά και έντονων ευρωπαϊκών πιέσεων, εξήγγειλε προσφάτως ότι, επιτέλους, θα επανεξετάσει την ακολουθούμενη πολιτική παθητικής ανοχής και θα πάρει αυστηρά μέτρα. Συγκεκριμένα, ότι θα κτίσει φράκτη μήκους 12,5 χλμ. στον Έβρο και θα απελάσει όλους τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Οι γνωστοί όμως υπέρμαχοι των λαθρομεταναστών, που Κύριος οίδε πώς σκέπτονται και γιατί πιστεύουν ότι επιτελούν «προοδευτικό» έργο, ανέλαβαν δράση. Οργάνωσαν την επιχείρηση της Νομικής, μεταφέροντας από την Κρήτη 300 λαθρομετανάστες για να κάνουν απεργία πείνας, με αίτημα τη νομιμοποίηση. Προφανής στόχος η ακύρωση κάθε αλλαγής και η νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά και όλων των άλλων «προσφύγων» που θα έρθουν στο μέλλον, μέσα από τα ανοικτά σύνορα, που δεν πρέπει κατʼ αυτούς να γίνουν «τείχος».

Η κυβέρνηση, αντί να εφαρμόσει τον νόμο, έδωσε μια θλιβερή εικόνα αναποφασιστικότητας και κακοφωνίας μεταξύ των πολλών συναρμοδίων υπουργών, που εμφανίσθηκαν τελικά όλοι ανευθυνοϋπεύθυνοι, επιρρίπτοντας την ευθύνη ο ένας στον άλλον. Τα πράγματα αφέθηκαν να εξελίσσονται προς ένα επικίνδυνο προηγούμενο και προς την ακύρωση στην πράξη των εξαγγελιών που είχαν γίνει.

Πολύ χειρότερα όμως ακόμη, η κυβέρνηση επανέκαμψε στην παλιά γνωστή πολιτική νέων, συνεχώς, νομοθετημάτων που αντί να αντιμετωπίζουν την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, τη νομιμοποιούν, την ενθαρρύνουν και τη συγκαλύπτουν.

Το νέο νομοθέτημα αφορά, τη φορά αυτή, την αναγωγή σε νόμο της ιδεολογικής τρομοκρατίας και προπαγάνδας για δήθεν «ρατσισμό» και «ξενοφοβία» των Ελλήνων. Το πρόβλημα, λοιπόν, για τον κύριο υπουργό Δικαιοσύνης που εισάγει το σχετικό νομοσχέδιο, δεν είναι η μαζική, ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, που οδηγεί στον εποικισμό και στην εθνική αλλοτρίωση της Ελλάδος. Είναι ο δήθεν «ρατσισμός» και η «ξενοφοβία» των Ελλήνων. Πρέπει, έτσι, κατά τον κύριο υπουργό, ο ελληνικός λαός να παραμείνει «άφοβος» μπροστά στη μαζική εισβολή των λαθρομεταναστών και να μην προβάλει οποιαδήποτε αντίδραση ή αντίσταση. Σε διαφορετική περίπτωση, οποιοσδήποτε τολμήσει να το πράξει, θα καταγγελθεί αμέσως και θα στιγματισθεί ως «ρατσιστής» και «ξενόφοβος» και θα συρθεί στα δικαστήρια για να υποστεί παραδειγματική τιμωρία, προς φρονηματισμό και όλων των άλλων.

Πρόκειται για επαίσχυντο νομοθέτημα ιδεολογικής τρομοκρατίας και καταστολής, που στρέφεται κατά του ελληνικού λαού, στη λογική της παγκοσμιοποίησης, με πρόφαση υψηλές δήθεν αρχές και αξίες.

Ο ελληνικός λαός, κύριοι, δεν υπήρξε ποτέ και δεν είναι ούτε ρατσιστής ούτε ξενόφοβος. Η συκοφάντηση και η ενοχοποίησή του γίνονται εκ του πονηρού. Αποβλέπουν στην αποτροπή των αντιδράσεών του κατά της ανεξέλεγκτης μαζικής λαθρομετανάστευσης, που οδηγεί σταδιακά στην αποδόμηση της Ελλάδος ως ελληνικού εθνικού κράτους.

Προς παραπλάνηση των αφελών, το νομοσχέδιο αναφέρεται σε «ακραίες» συμπεριφορές ρατσισμού. Στην αναλυτική όμως αναφορά του κάνει λόγο για:

• «Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους, που στρέφεται κατά ομάδας ατόμων που προσδιορίζεται βάσει της φυλής, του χρώματος, των γενεαλογικών καταβολών, της θρησκείας ή της εθνικής καταγωγής».

• «Διάδοση, με κάθε μέσο, γραπτού υλικού, εικόνων ή άλλων στοιχείων που εκφράζουν ρατσισμό».

• «Δημόσια υπεράσπιση ή άρνηση ή χονδροειδή υποτίμηση της σοβαρότητας των εγκλημάτων γενοκτονίας».

Σημειώνει επίσης ότι «η διερεύνηση και ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού και ξενοφοβίας γίνεται αυτεπάγγελτα και δεν εξαρτάται από αναφορές ή καταγγελίες των θυμάτων».

Στις πρώτες δύο παραγράφους η περιγραφή του υποτιθέμενου «ρατσισμού» είναι αρκετά ευρεία και αόριστη και εναπόκειται στην ερμηνεία που θα γίνει από τους αυτεπάγγελτους εισαγγελείς. Η τρίτη παράγραφος αναφέρεται σαφέστερα σε «εγκλήματα γενοκτονίας». Ας μην πάει ο νους κανενός στη γενοκτονία των Ποντίων ή γενικότερα του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Η υπονοούμενη γενοκτονία είναι σαφώς το ολοκαύτωμα των Εβραίων και, κατά δεύτερο λόγο, η γενοκτονία των Αρμενίων. Πρόκειται, σαφώς, για δύο αναντίρρητες γενοκτονίες, οι οποίες καταδικάζονται ανεπιφύλακτα απʼ όλη την πολιτισμένη ανθρωπότητα. Εάν όμως επρόκειτο να εισαγάγουμε στη νομοθεσία μας την ποινικοποίηση της ιστορίας, γιατί να μην καθίσουμε στο σκαμνί και τους υπονομευτές και διαστρεβλωτές της ιστορίας μας, όπως τους αυτουργούς της παραγωγής «1821»;

Είναι ύποπτο και απαράδεκτο επίσης το ιδεολογικό αμάλγαμα που εισάγεται στο νομοσχέδιο μεταξύ της σημερινής ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και του υποτιθέμενου «ρατσισμού» με τον χιτλερικό φασισμό και το ολοκαύτωμα των Εβραίων. Στρώνεται, με τον τρόπο αυτό, το χαλί για να διαβάλλεται, να συκοφαντείται και να διώκεται ως δήθεν «φασιστική» και «χιτλερική» συμπεριφορά κάθε αντίδραση κατά της μαζικής ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και των απολογητών της.

Έργο σας, κύριε υπουργέ της Δικαιοσύνης, είναι να προστατεύετε τον έλληνα πολίτη και να εξασφαλίζετε την τήρηση των νόμων, σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ανέχεσθε την παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, που παρουσιάζονται όλοι, για προφανείς λόγους, ως «πρόσφυγες»; Τι κάνετε για να αντιμετωπίσετε αυτήν την απαράδεκτη ανομία; Μόνο οι διαρρήξεις, κατά τα δύο τελευταία χρόνια, για να μην αναφερθούμε σε σοβαρότερα εγκλήματα, ανήλθαν σε 90.000! Έτσι προστατεύετε τον ελληνικό λαό και εγγυάσθε την ασφάλειά του;

Αντί λοιπόν να συκοφαντείτε τους Έλληνες ως δήθεν «ρατσιστές» και «ξενόφοβους» και να εισάγετε νόμους προληπτικής ιδεολογικής τρομοκρατίας και καταστολής εναντίον τους, ασχοληθείτε επιτέλους με το πραγματικό πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και της ανεξέλεγκτης ανομίας, που απειλεί τα ίδια τα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας και την ίδια την ιστορική, εθνική ταυτότητα του κράτους μας.


Σχολιάστε εδώ