Τα νυχτερινά κέντρα «έπνιξαν» τα «Προσφυγικά»

Απορία και «σύνθετα» ερωτήματα προκαλεί η στάση της Αστυνομίας, αλλά και των υπηρεσιών του Δήμου της Αθήνας, για το «κράτος του ζόφου» που έχει εγκαθιδρυθεί από τους ιδιοκτήτες των νυκτερινών κέντρων στα «Προσφυγικά» μεταξύ των οδών Πανόρμου, Λουίζης Ριανκούρ και Αλέξη Παυλή.
Οι δυστυχείς περίοικοι –και είναι εκατοντάδες– ολονυκτίως καθʼ εκάστην υποβάλλονται στο «μαρτύριο της αγρυπνίας», από τη «διαπασών» λειτουργία των μεγαφωνικών εγκαταστάσεων των συγκεκριμένων κέντρων.
Οι αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες τους –η τελευταία κατατέθηκε στον Δήμο της Αθήνας στις 10/2/2011 με αριθ. πρωτ. 025149– γίνονται εις ώτα μη ακουόντων. Η δε προσφυγή τους, σχεδόν κάθε νύχτα, στην Αστυνομία «προσκρούει» στην αιτιολογία της ΕΛΑΣ ότι στερείται ηχόμετρου προκειμένου να καταγράψει τα εκκωφαντικά ντεζιμπέλ των νυχτερινών κέντρων!
Πάντως είναι βέβαιο ότι μια διερεύνηση της «απραξίας» της ΕΛΑΣ από τη διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας θα έριχνε φως στις παρανομίες του «κράτους του ζόφου» στη συγκεκριμένη περιοχή…
Και τότε, κύριε Παπουτσή, αναμνησθήτε τους προφητικούς λόγους του ποιητή:
«Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος…».


Σχολιάστε εδώ