Στο ντέρμπι για τη ζωή τους έχουν σύμμαχο και την ΑΕΚ

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τούς έκανε ν’ αφήσουν τις διαφορές τους, ενώνοντάς τους κάτω από τον ίδιο ιερό σκοπό, να εμψυχώσουν τα μικρά παιδιά που είχαν την ατυχία να τους κτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος και να γνωρίσουν από μικρά την πολύ πικρή πλευρά της ζωής, να κρατηθούν όρθια, να δώσουν τον αγώνα τους.

Κι αυτό έκαναν στην αρχή της βδομάδας οι παίκτες της ΑΕΚ, που μαζί με τον προπονητή τους Μανόλο Χιμένεθ και τον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Αδαμίδη επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα όπου νοσηλεύονται 110 παιδιά.

«Θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστούν τα παιδιά», είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, ενώ εκ μέρους των παικτών ο Τραϊανός Δέλλας ευχήθηκε στα παιδιά να ξεπεράσουν με τη βοήθεια του Θεού όλα τα προβλήματά τους και συνεχάρη την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το μεγάλο έργο που έχει κάνει.

«Τους δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Δίνετε ένα έξοχο παράδειγμα ήθους και κοινωνικής αλληλεγγύης. Η συμπαράστασή σας μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το έργο μας, έχοντας στο πλευρό μας έναν ακόμα σύμμαχο: την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ», δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Βαρδινογιάννη. «Ευχαριστώ όλους, εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες».


Σχολιάστε εδώ