Σαμαράς: Είμαστε λαϊκό κόμμα

Όπως προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ, η ΝΔ μετατρέπεται πια σε ένα λαϊκό κόμμα.
Ανοιχτό στην κοινωνία, που αφουγκράζεται τα προβλήματά της, προσβάσιμο, λειτουργικό και παρεμβατικό.
Αυτό φάνηκε και στα εγκαίνια που έγιναν την Τετάρτη στα νέα γραφεία στη Λεωφόρο Συγγρού. Μαζί με τα στελέχη και τους βουλευτές, απλός κόσμος, οπαδοί του κόμματος βρέθηκαν εκεί, και μάλιστα όσοι είχαν την υπομονή να περιμένουν, συναντήθηκαν με τον κ. Σαμαρά.


Στην τελετή των εγκαινίων ο πρόεδρος της ΝΔ σήμανε συμβολικά και την πολιτική αντεπίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με προτάσεις και πολιτικές που, όπως τόνισε, «δικαιώνονται από όλες τις πλευρές», όπως η κριτική για το Μνημόνιο.
Θέσεις ξεκάθαρες, που εκφράζουν το σύνολο της κοινωνίας και διατυπώνονται με τον πιο σαφή τρόπο. Για παράδειγμα, η πρόταση για την αξιοποίηση της αδρανούς ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, την οποία η κυβέρνηση προσπάθησε να διαστρεβλώσει, προκειμένου να κρυφτεί η ίδια πίσω από αυτήν τη διαστρέβλωση.
Με αιχμηρές τοποθετήσεις, ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και τα στελέχη της ΝΔ στη Βουλή, συντονισμένα, θύμισαν τα όσα πραγματικά λέει η ΝΔ για το θέμα από τον Ιούλιο και έστρεψαν τα πυρά τους στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Οικονομικών για τις αυτοαναιρούμενες δηλώσεις τους, που δείχνουν, όπως σημειώνουν, «πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε αδιέξοδο και σύγχυση».


Σχολιάστε εδώ