«Ναι» Κορωνιά στο Alter

Πρόταση, η οποία έγινε αποδεκτή, για το μέλλον του Alter κατέθεσε ο Γιώργος Κορωνιάς. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Vodafone δέχεται να συμμετάσχει στο σχήμα που είναι υπό δημιουργία για τη σωτηρία του σταθμού. Όλη την περασμένη εβδομάδα γίνονταν επαφές με τις τράπεζες προκειμένου να βρεθεί μια λύση για τον τηλεοπτικό σταθμό.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μιλώντας από τον Real, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Οικονομικών και την κυβέρνηση, έκανε έκκληση «να μην κλείσει το κανάλι», προσθέτοντας ότι οι φωνές τους δεν θα πάψουν να ακούγονται και πως εκείνος και ο Ανδρέας Κουρής «δεν θα καθίσουν στα αυγά τους».
Κατέληξε λέγοντας ότι «η ομπρέλα του Real μπορεί να αποκτήσει κι άλλα αδελφάκια αν μας αναγκάσουν. Δεν θέλουμε, αλλά αν μας αναγκάσουν θα το κάνουμε».
Ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε από την κυβέρνηση να ρυθμιστεί το χρέος του καναλιού έναντι του Δημοσίου σε δόσεις, ώστε να συνεχίσει το Alter τη λειτουργία του.
Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Alter Κώστας Γιαννίκος σε επίσκεψή του στην ΕΣΗΕΑ την περασμένη Πέμπτη είπε ότι μέχρι τις 23 με 25 του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την εύρεση του νέου επενδυτικού σχήματος και ζήτησε την ανοχή της Ένωσης. Σημειώνεται, τέλος, ότι τον Γιώργο Κορωνιά θα ακολουθήσει και γνωστός δημοσιογράφος, πρώην διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού.


Σχολιάστε εδώ