O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ

Στον Πειραιά, βέβαια, είχαν αρχίσει να δείχνουν ξεκάθαρα τις επιθυμίες τους να κοντράρουν τον Πιλάβιο από την ημέρα που οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του Στέφανου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό. Αλλά μετά και την τιμωρία του βέλγου επιθετικού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι «δεν γίνεται να παραμείνει ο Πιλάβιος στην προεδρία της ΕΠΟ».

Από το μεσημέρι της Παρασκευής άρχισε να δέχεται ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού εισηγήσεις για τον παράγοντα που μπορεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος για τον νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Οι υποψήφιοι προέρχονται από το νυν διοικητικό συμβούλιο, αλλά μεταξύ τους υπάρχουν και άτομα που στο παρελθόν δεν έχουν εμπλακεί με τον χώρο.

Εσωτερικά παράπονα

Ο Μαρινάκης, πάντως, είχε εκνευριστεί την Παρασκευή και με τους συνεργάτες του. Περίμενε καλύτερα ανακλαστικά απ’ αυτούς, καθώς πληροφορήθηκε ότι επί της ουσίας η απόφαση εκδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Άρα έπρεπε να τη γνωρίζουν στον Ολυμπιακό και να μην περιμένουν την ανακοίνωση το μεσημέρι της Παρασκευής. Άτομο που βρίσκεται κοντά του, μάλιστα, έλεγε ότι όταν οριστικοποιήσουν οι «ερυθρόλευκοι» την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ο Μαρινάκης θα καλέσει κάποιους από τους συνεργάτες του και θα τους δείξει την πόρτα της εξόδου. Η απόφασή του είναι παλιά και θέλησε να την πραγματοποιήσει κατά τη διακοπή του Πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά τότε πάγωσε τις εξελίξεις για να μην προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα.

Βλέπουν επιστροφή Πατέρα

Όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, ο Μαρινάκης και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι αποτελούν προμήνυμα για την επιστροφή στο προσκήνιο του Νικόλα Πατέρα. Ενδεχομένως επειδή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά τον τρόπο σκέψης τού άλλοτε κολλητού του, γι’ αυτό εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «δεν πρόκειται να αποδεχθεί τόσο εύκολα την ήττα του και την απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό. Ειδικά όταν βλέπει τον Ολυμπιακό να παίρνει το Πρωτάθλημα».

Ρέστα για δύο χαφ

Τα μεταγραφικά σενάρια εξακολουθούν να δίνουν στους «ερυθρόλευκους» τον πρωταγωνιστικό ρόλο και το καλοκαίρι. Ο Μαρινάκης και ο Βαλβέρδε, πάντως, θα οριστικοποιήσουν τις προτεραιότητές τους μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και εφόσον η διαφορά διατηρηθεί στο επίπεδο του +7 ή αυξηθεί. Ο ισπανός τεχνικός θέτει ως προτεραιότητα την απόκτηση δύο κεντρικών μέσων που να μπορούν να μαρκάρουν, αλλά να συμμετέχουν και στην ανάπτυξη. «Θέλουμε δύο βελτιωμένους Ντουντού», τονίζουν συνεργάτες του Βαλβέρδε. Φράση που αποδεικνύει την εκτίμηση του προπονητή στον βραζιλιάνο μέσο, αλλά και το γεγονός ότι κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού με τα λαβωμένα πόδια του.


Σχολιάστε εδώ