«Μαχαίρι» και στον ΑΝΤ1

Με το… μαχαίρι στo χέρι βρίσκεται καθημερινά ο Αλεξάντερ Χόλαντ του ΑΝΤ1, που έδωσε εντολή για νέες περικοπές, από 20% έως 30%, στο κόστος κάθε παραγωγής, εσωτερικής και εξωτερικής. Η συνεχιζόμενη πτώση της διαφήμισης, που δεν φαίνεται να ανακάμπτει, καθυστερεί -όπως λένε τα στελέχη του ΑΝΤ1- και τον προγραμματισμό για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Επιβεβαιώνεται πάντως ότι γίνονται διαπραγματεύσεις με τα «αστέρια» του καναλιού για νέες μειώσεις των συμβολαίων τους.
Το βέβαιο είναι ότι δεν υπογράφονται νέα συμβόλαια! Απόδειξη γι’ αυτό είναι η συμφωνία με την Ευγενία Μανωλίδου που προβλέπει τη συνεργασία της για ένα τρίμηνο! Όσο θα διαρκέσει δηλαδή η καθημερινή σειρά «Dancing with the stars daily».
Ο κ. Χόλαντ, που το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί σε συναντήσεις και επαφές με ανώτατα στελέχη άλλων τηλεοπτικών σταθμών, όπως ο Πέτρος Μπούτος και ο Κρίστοφερ Μάινους, αλλά και με στελέχη της κυβέρνησης, δηλώνει ότι η ελληνική αγορά λειτουργεί με «ασυνήθιστους» «ανορθολογικούς» τρόπους.
Οι ειδικές συνθήκες χαρακτηρίστηκαν από τον ίδιο «modus opera die». Παραδέχεται ακόμη ότι δεν μπορεί να γίνει μακροπρόθεσμη πρόβλεψη για τα τηλεοπτικά προγράμματα και τα νέα πρότζεκτ εξαιτίας της ασταθούς κατάστασης. Γενικά ο κ. Χόλαντ πιστεύει πως τα δύο επόμενα χρόνια θα γίνουν συγχωνεύσεις στην τηλεοπτική αγορά και ο ΑΝΤ1 θα πρωταγωνιστήσει σε αυτές.


Σχολιάστε εδώ