Η ΔΥΣΗ δεν αποτελεί επιλογή ελπίδας…

Φαίνεται ότι η επίσκεψη του Μάξιμου Χαρακόπουλου, γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά για την κοπή της βασιλόπιτας της τοπικής ΝΟΔΕ, προκάλεσε σοβαρή ανησυχία στην κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, σε μια μάλλον όχι ευνοϊκή για την ίδια και το εγχείρημά της περίοδο, με καθηλωμένα τα δημοσκοπικά ποσοστά της, αισθάνθηκε να απειλείται από την επιτυχημένη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας σε χώρο που τον θεωρεί εντός έδρας. Έτσι έσπευσε να δηλώσει ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήσαν ακριβώς 38 (!). Ούτε καν 40… Την επομένη, όμως, στο διαδίκτυο (koinos-topos.blogspot.com) αναρτήθηκε τμήμα της μαγνητοσκοπημένης ομιλίας του Μάξιμου, που διαψεύδει πανηγυρικά τις διαπιστώσεις της κ. Μπακογιάννη. Όπως φαίνεται, ο Μάξιμος μιλά σε μια κατάμεστη από μέλη της Νέας Δημοκρατίας αίθουσα, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που δεν πτοήθηκαν από το κλίμα που καλλιεργείται από το περιβάλλον Μητσοτάκη να μη συμμετέχουν στις διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας.
Στην ομιλία του ο Χαρακόπουλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος από τα Χανιά, τον Μανούσο Βολουδάκη, γραμματέα Νέων Τεχνολογιών, τον Κυριάκο Βιρβιδάκη, αναπληρωτή γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πρωτοξάδελφο της Ντόρας, και τον Γιάννη Μιχελάκη, τον νέο εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος.
Εκείνο, βέβαια, που σίγουρα εξόργισε τη πρόεδρο και τα στελέχη του ΔΗΣΥ ήταν η αναφορά του Μάξιμου ότι «το εγχείρημα της κ. Μπακογιάννη έχει καεί εν τη γενέσει του. Η ΔΥΣΗ δεν αποτελεί επιλογή ελπίδας και ως εκ τούτου είναι χαμένη ψήφος».


Σχολιάστε εδώ