Ψάχνει σε Ιταλία και Ισπανία για να πουλήσει τον Μανωλά

Με δεδομένη την άρνηση του θείου του Στέλιου να αποδεχθεί την επέκταση του συμβολαίου του, ο Αδαμίδης θα επιχειρήσει να εξαντλήσει το καλοκαίρι κάθε πιθανότητα πώλησης του παίκτη στο Καμπιονάτο ή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στην Ιταλία, ο Αδαμίδης θεωρεί ότι μπορεί να παίξει ρόλο η εξαιρετική πορεία των Μώρα, Παπασταθόπουλου, ενώ για την Ισπανία υπολογίζει στη βοήθεια και του Μανόλο Χιμένεθ.
Η ΑΕΚ θα προτείνει τον νεαρό αμυντικό ακόμα και στη… Ρεάλ Μαδρίτης.
Ακούγεται υπερβολικό, αλλά ο Αδαμίδης θεωρεί πως μπορεί να χρησιμεύσει στη συγκεκριμένη υπόθεση ο δίαυλος επικοινωνίας που άνοιξε με τους Μαδριλένους από τον δανεισμό του Ματέος.
Μια άλλη εναλλακτική σκέψη που κάνουν στην ΑΕΚ θέλει τον Μανωλά να συμπεριλαμβάνεται στα ανταλλάγματα που θα δοθούν στην Μπέρμιγχαμ για την απόκτηση του Μίτσελ το ερχόμενο καλοκαίρι. Εάν, βέβαια, θελήσει να παραμείνει ο Ισπανός στη χώρα μας. Τα σχέδια του Αδαμίδη, βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι θα ευοδωθούν, διότι όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση του μικρού Μανωλά, αλλά και του μεγάλου. Εκτιμούν, όμως, στην Ένωση ότι αν προσκομίσουν στον άλλοτε διεθνή αμυντικό μια πρόταση από καλή ομάδα κάποιου προηγμένου Πρωταθλήματος, τότε δεν θα φέρει αντίρρηση, με δεδομένη πάντα και τη φιλοσοφία του για τη μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Σχολιάστε εδώ