ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΛΑΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ

Eκεί αποδίδουν την επιμονή του διεθνή φορ να ζητάει διπλασιασμό των αποδοχών του, αν και αρχικά ο εκπρόσωπος του Βέλγου απαιτούσε… τριπλασιασμό του ισχύοντος συμβολαίου.
Η εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στους Ντάρκο Κοβάσεβιτς και στους υπόλοιπους σκάουτερ του Ολυμπιακού είναι σαφής: Βρείτε έναν επιθετικό με τις προδιαγραφές του Μιραλάς για να είμαστε έτοιμοι.
Το κενό, βέβαια, μπορεί να καλυφθεί και από τον Ράφικ Τζιμπούρ. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, αποκτήθηκε ο αλγερινός επιθετικός. Μόνο που ακόμα δεν έχει δείξει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας. Ο Ερνέστο Βαλβέδε, βέβαια, τον εκτιμά ως παίκτη. Το έδειξε με το ρίσκο που πήρε όταν τον χρησιμοποίησε στην Τούμπα με το βασικό σχήμα, παρότι ο «τρομοκράτης» δεν βρίσκεται σε απόλυτη αγωνιστική ετοιμότητα. Επειδή, όμως, τον πιστεύουν, θα τον περιμένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν, ώστε να ξεδιπλώσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, αν και επί της ουσίας η οψιόν αγοράς του έχει μπει μόνο για το ενδεχόμενο να προκαλέσει ο Αλγερινός προβλήματα εντός αποδυτηρίων.
Για να επανέλθουμε, όμως, στο θέμα του Μιραλάς, η κατάσταση για τον Βέλγο μπορεί να ανατραπεί επειδή τραυματίστηκε στην Τούμπα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει ιδιαίτερα ευαίσθητος σε τέτοιες ιστορίες και κάποιες πηγές στο περιβάλλον του αναφέρουν ότι ο αρχικός εκνευρισμός του για την ανόητη αποβολή του Βέλγου έδωσε ήδη τη θέση του στην επιθυμία να κάνει νέα, βελτιωμένη προσφορά. Όχι, βέβαια, στο ύψος των απαιτήσεων που έχει ο Μιραλάς, αλλά κάπως αυξημένη πρόταση σε σύγκριση με τα χρήματα που δίνουν έως τώρα οι «ερυθρόλευκοι».
Αρέσει πολύ ο Σαμαράς!
Ο Βαλβέρδε θα ήταν ικανοποιημένος εάν στη θέση του Μιραλάς επέστρεφε ο Λουίς Ντιόγκο. Αρκεί, βέβαια, να γύριζε στον Πειραιά ο Βραζιλιάνος της πρώτης χρονιάς. Από κει και πέρα, όμως, στον ισπανό τεχνικό αρέσει ιδιαίτερα ο Γιώργος Σαμαράς. Αν, μάλιστα, υπάρξει δυνατότητα για την απόκτησή του, τότε ο διεθνής Έλληνας θα αποτελέσει τη βασική εισήγηση του Βαλβέρδε για τη θέση του Μιραλάς, εφόσον αποχωρήσει τελικά ο Βέλγος από τους «ερυθρόλευκους».


Σχολιάστε εδώ