Τώρα το πήραν χαμπάρι…

Φοβικό σύνδρομο χαρακτήριζαν τις επισημάνσεις μας, ρατσιστές, εθνικιστές και υπερπατριώτες μάς αποκαλούν οι γνωστοί… ανθρωπιστές, βολεμένοι στον καναπέ, που ποτέ δεν πήραν στη δούλεψή τους έναν μετανάστη.
Τώρα που η λαθρομετανάστευση έγινε χείμαρρος, τσουνάμι που απειλεί να φέρει τα πάνω κάτω, άρχισαν να ξυπνούν αυτοί που πρέπει να φυλάνε Θερμοπύλες.
Εθνικό κίνδυνο χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας την είσοδο κάθε μέρα από τα σύνορα στον Έβρο ενός χωριού…
Όλοι πλέον παραδέχονται ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Αυτό δηλαδή που από καιρό επισήμαινε το «ΠΑΡΟΝ». Χαρακτηριστικό το κύριο άρθρο της κυριακάτικης «Καθημερινής», όπου υπογραμμίζονταν τα εξής:
«Αφήσαμε χιλιάδες λαθρομετανάστες να θεωρήσουν ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα όπου “όλα επιτρέπονται”, με αποτέλεσμα ένα τμήμα τους να λειτουργεί σαν οργανωμένες συμμορίες και να έχει καταλάβει σημαντικά κομμάτια μεγάλων πόλεων. Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Πρέπει να συνεχίσει μια οργανωμένη, αυστηρή προσπάθεια προστασίας των συνόρων μας, ανακατάληψης των γειτονιών της Αθήνας και άλλων πόλεων και εφαρμογής του νόμου παντού»!
Μόνο που όλα αυτά πολύ καθυστερημένα λέγονται. Όταν πλέον υπάρχουν στην Ελλάδα πάνω από 1.500.000 νόμιμοι και παράνομοι μετανάστες…


Σχολιάστε εδώ