Το πράσινο δίλημμα για τον τερματοφύλακα

Από την αρχή της σεζόν, άλλωστε, οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν προβλήματα με τον Αλέξη Τζόρβα και η εμφάνιση του Ορέστη Καρνέζη στους δύο προημιτελικούς έγινε και επειδή ήθελαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» να επενδύσουν στον 26χρονο τερματοφύλακα. Στην πράξη, όμως, αποδείχθηκε ότι και ο Καρνέζης, ενδεχομένως από την αγωνιστική απραξία, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της θέσης.
Η απόκτηση ενός τερματοφύλακα το ερχόμενο καλοκαίρι είναι βασική προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό. Ο Ματίας Ντεγκρά και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Ο Έλληνας, βέβαια, έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες σε σύγκριση με τον Αργεντινό, επειδή ο τελευταίος φέρεται να προτιμά τον Ολυμπιακό. Αλλά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες ασχολούνται εσχάτως και με τον Ελντίν Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου, ίσως βάλει τους «πράσινους» στο κόλπο και για τον Ντεγκρά που είναι, ασφαλώς, πιο προσιτή περίπτωση, διότι λήγει το συμβόλαιό του.
Φαβορί ο Λεωνίδας
Πολλά, βέβαια, θα εξαρτηθούν από τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ. Ο Αδαμάντιος Πολέμης εμφανίζεται έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο, αν και εκείνος που κερδίζει πόντους στην εκτίμηση των οργανωμένων οπαδών είναι ο γιος του Λεωνίδας. Ο τρόπος που πανηγύρισε τα γκολ στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ τον ανέβασε στα μάτια του κόσμου, που θέλει έναν πρόεδρο με τρέλα για την ομάδα. Τη λύση του Πολέμη προωθούν και μέλη του ΔΣ, αν και γνωρίζουν ότι μόνο με την απόλυτη έγκριση του πατέρα του θα έμπαινε ο νεαρός επιχειρηματίας μπροστάρης στον Παναθηναϊκό.


Σχολιάστε εδώ