Πουλήθηκε 1 εκατ. ευρώ το «ΛΟΙΠΟΝ»

Δεν έγινε γνωστό αν η συμφωνία έκλεισε cash ή πως και πότε θα πάρει τα λεφτά ο Μπόμπολας. Το «Λοιπόν», που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 1992 και άνοιξε τον χώρο των gossip εντύπων, διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια εκτός από υψηλές κυκλοφορίες και την πρώτη θέση στο μερίδιο αγοράς. Χαρακτηρίζεται δε από τους ήπιους τόνους στη gossip θεματολογία του, χωρίς προκλητικές ακρότητες, αλλά με έμφαση στην τεκμηριωμένη είδηση και την επιλεγμένη ποικίλης ύλης θεματολογία του. Δεν είναι τυχαίο ότι τη διεύθυνση της εφημερίδας εδώ και 20 χρόνια κρατούσε η συνάδελφος Μαίρη Σπυριδογιαννάκη, πνευματικό παιδί του Χρήστου Πασαλάρη, με πολύχρονη εμπειρία σε καθημερινές εφημερίδες («Απογευματινή», «24 ώρες», «Ακρόπολη» κ.ά.) όσο και περιοδικά, όπως τα «ΚΑΙ», «Πάνθεον», «Marie Claire». Είναι η ίδια που έβγαλε στην αγορά το περιοδικό «Astra & Όραμα» (που διευθύνει ακόμα), «Αρμονία», «Astromania» και «Δίαιτα & Διατροφή».
Είναι βέβαια απορίας άξιο γιατί ο Μπόμπολας αποφάσισε να «διώξει» ένα επιτυχημένο εβδομαδιαίο έντυπο που έφερνε φρέσκο χρήμα στο ταμείο, κάτι που δημιουργεί υποψίες ότι το μεγάλο αφεντικό αποφάσισε να δώσει όσο όσο όποιο έντυπό του έχει αγοραστική αξία, ενώ ό,τι δεν περπατάει το κλείνει.
Άγνωστο ακόμα τι χαρακτήρα θα αποκτήσει το «Λοιπόν» στα χέρια του νέου εκδότη και αν απορροφηθεί το υπάρχον προσωπικό. Το ίδιο και η μέχρι τώρα διευθύντρια, που το πιθανότερο είναι ότι θα προτιμήσει να παραμείνει στον «Πήγασο» σε άλλες δραστηριότητες.


Σχολιάστε εδώ