Νέα συμβόλαια ο Ζαγοράκης σε Χάβο, Τσιρίλο, Κοντρέρας

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού άνοιξε την όρεξη όλων στην Τούμπα για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ακόμα και ο συνήθως φειδωλός στα λόγια του Θοδωρής Ζαγοράκης τονίζει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του ότι «εμείς είμαστε πλέον το φαβορί». Στην Τούμπα, βέβαια, σέβονται την ΑΕΚ, αλλά θεωρούν ότι μπορούν να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο. Ποντάρουν πολλά στον αυξημένο βαθμό συσπείρωσης που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας, στην αυταπάρνηση που δείχνουν οι περισσότεροι παίκτες, αλλά και στον… Μάκη Χάβο!
Ναι, ο έλληνας τεχνικός που βρισκόταν υπό κρίση μέχρι και πριν από δύο – τρεις εβδομάδες, μετά την Τετάρτη λογίζεται ως ένα από τα ισχυρά ατού του ΠΑΟΚ. Ο Ζαγοράκης ετοιμάζει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους και μετά το καλοκαίρι, με την προοπτική να γίνει ο άλλοτε συμπαίκτης του νέος Αναστασιάδης.
Στον Χάβο, μάλιστα, θα δοθούν αυξημένες αρμοδιότητες, πάντα σε συνεργασία με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Ουσιαστικά, δηλαδή, θα του δοθεί η δυνατότητα να χαράξει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Από κει και πέρα, ο Ζαγοράκης θα επιδιώξει να ανανεώσει τα συμβόλαια του Μπρούνο Τσιρίλο και του Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Ιταλός δείχνει απαράμιλλο πάθος και ο κόσμος θέλει την παραμονή του στην Τούμπα, ενώ ο Χιλιανός κέρδισε τη συμπάθεια όλων όταν άφησε στην άκρη το προσωπικό δράμα του με την απώλεια του πατέρα του για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη.


Σχολιάστε εδώ