Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στις δυσκολίες που συνάντησε ώστε να ικανοποιήσει όλες τις πλευρές της παράταξής της που αποτελείται από διάφορες ομάδες, ετερόκλητες οι περισσότερες. Με ισχυρότερη τους IMAGINE που απαιτούσαν τη μερίδα του λέοντος.
Οι ανακοινωθέντες πέντε αντιδήμαρχοι είναι: Άγγελος Γαβαλάς (οικονομικά και διοικητικά θέματα), Κώστας Φραγκιαδάκης (τεχνικά θέματα), Νίκος Συρράκος (καθαριότητα), Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος (δημοτική αστυνομία), Παύλος Ειρηνάκης (κοινωνική προστασία).
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, και σχολιάστηκε ανάλογα, πως μολονότι η δήμαρχος είναι γυναίκα, δεν «χώρεσε» μία εκπρόσωπος του «ασθενούς φύλου» στο team των πέντε αντιδημάρχων.
Εξάλλου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επιλέχθηκε από την πλειοψηφία και εκλέχθηκε ο Βασίλειος Κουτσανδρέας. Αντιπρόεδροι ο Δημήτριος Χατζηδημητρίου και η Αναστασία Χάλαρη από την αντιπολίτευση.
Ο Β. Κουτσανδρέας δεν ήταν η πρώτη επιλογή της δημάρχου, αλλά οι «τράμπες» που έγιναν στην επιλογή των αντιδημάρχων τον ευνόησαν. Πρώτη επιλογή ήταν ο Κώστας Φραγκιαδάκης, αντιδήμαρχος Τεχνικών θεμάτων.


Σχολιάστε εδώ