Αναβλήθηκε λόγω… ξύλου το Πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ!

Αναβλήθηκε το Πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (ΕΠΣΑ) καθώς στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη έγιναν φοβερά επεισόδια και υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί συμμετεχόντων!
Η γενική συνέλευση συγκλήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ κ. Δημητρίου, κατόπιν αιτήματος προέδρων σωματείων που με επικεφαλής τον πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Ηρακλείου Δημήτρη Μπελίτσου κατήγγειλαν ότι στους αγώνες του Πρωταθλήματος της Ένωσης παρατηρούνται εκβιασμοί διαιτητών, εκφοβισμοί, επιθέσεις κατά παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών φιλοξενούμενων ομάδων κ.λπ. Ως κύριος υπαίτιος των γεγονότων που προκαλούν την… αποσύνθεση του ερασιτεχνικού αθηναϊκού ποδοσφαίρου καταγγέλθηκε ο πρόεδρος του Αγ. Δημητρίου κ. Τζιναβράκης. Αυτός ήταν που όταν ακούστηκαν οι καταγγελίες σε βάρος του γρονθοκόπησε και… έστειλε στο νοσοκομείο συμμετέχοντα στη συνέλευση παράγοντα της ΕΠΣΑ!
Έπειτα απ’ αυτά, το μέλλον του ερασιτεχνικού αθηναϊκού ποδοσφαίρου είναι αβέβαιο και αν η Πολιτεία δεν πάρει τα μέτρα που απαιτούνται και δεν απομακρύνει και απομονώσει εκείνους που το κακοποιούν, δύσκολα θα ορθοποδήσει…


Σχολιάστε εδώ