1,5 εκατ. ευρώ δωρεά της Εθνικής για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Το ποσόν του 1.500.000 ευρώ για την προμήθεια Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης Φαρμάκων δώρισε η Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να περιοριστούν οι σπατάλες στον χώρο της Υγείας που, όπως έχει αποδειχθεί, αποτελούν τη μεγαλύτερη μάστιγα της ελληνικής οικονομίας.
Αυτό ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Απόστολος Ταμβακάκης, ο οποίος τόνισε πως η τράπεζα που διοικεί έχει αναδείξει την κοινωνική της ευαισθησία αλλά και τη διάθεσή της να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια για την ανόρθωση της χώρας.
«Η βούληση της τράπεζας», υπογράμμισε, «να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια δεν περιορίζεται μόνο στη συγκεκριμένη δωρεά. Ήδη η τράπεζά μας έχει πρωτοστατήσει σε μια σειρά από ενέργειες και μέτρα, όπως η μεγάλη δωρεά στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και άλλες δωρεές σε δημόσια νοσοκομεία, πλήθος χορηγιών σε διαγωνισμούς για τη βελτίωση του περιβάλλοντος και των υποδομών της χώρας, στην υλοποίηση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και τη διατραπεζική απογραφή των συνταξιούχων όλων των Ταμείων».
Και κατέληξε:
«Στην Εθνική Τράπεζα πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις οφείλουν να συμμετέχουν ενεργά στην επίλυση των ευρύτερων κοινωνικών προβλημάτων, γιατί αν η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας είναι προϋπόθεση για την κοινωνική ευημερία, και η κοινωνική ευημερία είναι προϋπόθεση για τη σταθερή ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας».


Σχολιάστε εδώ