Τελεσίγραφο να στείλει η Βουλή στη Ζήμενς

Πρώτον, με ΟΜΟΦΩΝΟ ψήφισμα-τελεσίγραφο της Βουλής προς τη Ζήμενς (τη «μαμά» στη Γερμανία και όχι τη θυγατρική της εδώ), ότι οφείλει εντός μηνός να επιστρέψει το ποσό στο οποίο αποτιμούνται οι υπερτιμολογήσεις όλων των έργων που έχει αναλάβει από το 1989 (ξεκινώντας από τα ψηφιακά) μέχρι σήμερα. Ποσό που, όπως λένε εκείνοι που ξέρουν, ξεπερνάει τα ΔΥΟ δισ. ευρώ. Διαφορετικά οι πόρτες της Ελλάδας κλείνουν οριστικά και αρχίζουν οι αγωγές.
Δεύτερον, να δεσμευτούν δημόσια ότι τα Ταμεία τους είναι ανοικτά σε κάθε έλεγχο και να δώσουν την άδεια στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να προχωρήσει αμέσως.
Το αντέχετε, το μπορείτε κύριοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Αριστεράς, της Δημοκρατικής Συμμαχίας και των Οικολόγων Πράσινων;
Αποδείξτε το αύριο κιόλας. Στέλνοντας έτσι το μήνυμα στον κάθε πολίτη, ότι δεν φοβάστε τίποτα, δεν έχετε σκελετούς, δεν χρωστάτε σε κανέναν.

ΥΓ.: Συμφωνήστε ταυτόχρονα να ξεκινήσει η υλοποίηση της πρότασης του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, για σύγκριση των «πόθεν έσχες» όσων χρημάτισαν υπουργοί και υφυπουργοί από το 1974 μέχρι τώρα, τι είχαν τότε και τι έχουν σήμερα. Όπως και εκείνων που διοίκησαν σε τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις.


Σχολιάστε εδώ