Τα ρέστα του σπρώχνει ο Χιμένεθ για το Κύπελλο

Και ξαφνιάζει η συγκεκριμένη πρακτική, επειδή σε ανύποπτο χρόνο ο Μανόλο Χιμένεθ είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι «δεν θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα με δανεικούς».
Τι μεσολάβησε και άλλαξε στάση ο ισπανός τεχνικός; Η απάντηση είναι απλή! Ο Χιμένεθ έχει απογοητευθεί από τη μέχρι σήμερα ελληνική εμπειρία του. Θεωρεί ότι φθείρεται επαγγελματικά και επιδιώκει να αναστρέψει τα δεδομένα. Κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη διεκδίκηση μέχρι τέλους της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό και διαφοροποίησε τον μεταγραφικό σχεδιασμό του και πήγε σε λύσεις έτοιμων ποδοσφαιριστών που κατά τη γνώμη του μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο υπόλοιπο της σεζόν, έστω και αν αποχωρήσουν το καλοκαίρι για άλλες πολιτείες. Το πλάνο του Χιμένεθ βρίσκει σύμφωνο και τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ γνωρίζει ότι ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου θα προσφέρει ηρεμία στον κόσμο, θα δώσει επιπλέον κίνητρο στους μετόχους, που δεν έχουν γευθεί ακόμα τη χαρά ενός τίτλου, και επίσης θα κάνει ελκυστική την Ένωση στα μάτια κάποιων επιχειρηματιών που παραμένουν διστακτικοί στην αποδοχή της πρότασης από τον Αδαμίδη για να μπουν στο διοικητικό παιχνίδι του «Δικέφαλου».
Καμπανάκι στον Σκόκο
Εκεί, λοιπόν, αποσκοπεί η απόκτηση του Μίτσελ και του Μπάχα, παικτών που δύσκολα θα μείνουν στην Ένωση και την επόμενη σεζόν. Ο Χιμένεθ, πάντως, πιστεύει ότι μέχρι να φύγουν μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά. Αρκεί, βέβαια, να ξυπνήσουν και οι παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα. Με πρώτον και καλύτερο τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος κινείται σε ρηχά νερά από τότε που επέκτεινε το συμβόλαιό του και πήρε αναδρομικά την αύξηση των αποδοχών του.


Σχολιάστε εδώ