Στάη με διευθυντές εφημερίδων και Χατζηνικολάου στη ΝΕΤ

Οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης έχουν βαλθεί να αποδείξουν πως οι «ειδήσεις επιστρέφουν στην ΕΡΤ», παρά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν για το ατυχές διαφημιστικό σλόγκαν. Αρχισυντάκτες του δελτίου θα είναι ο Γ. Μιχόπουλος και η Νικόλ Λειβαδάρη.

Ήδη φαίνεται πως έκλεισε συμφωνία με διευθυντές εφημερίδων, όπως με τον Παντελή Καψή του «Βήματος» και την Κύρα Αδάμ της «Ελευθεροτυπίας», προκειμένου να εμφανίζονται ως «σχολιαστές» στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ. Η Έλλη Στάη χρησιμοποίησε και τις δικές της φιλικές σχέσεις και με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης στο δελτίο αναμένεται να βγαίνει ως σχολιαστής και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ενδεικτικό του κλίματος υποδοχής για το νέο δελτίο της ΝΕΤ είναι ότι αποδέχθηκε πρόσκληση να εμφανιστεί σε παράθυρο των ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Από τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, προκύπτει ότι στα «παράθυρα» της ΝΕΤ κυρίαρχη θέση θα έχουν οι υπουργοί της κυβέρνησης και κατά δεύτερο λόγο τα πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας.


Σχολιάστε εδώ