Ξεδοντιάστηκαν οι «Πυρήνες της Φωτιάς»

Υπάρχουν ωστόσο αρκετοί άλλοι που κινούνται περιφερειακά και που ανά πάσα στιγμή μπορεί να δραστηριοποιηθούν, έτσι στην Αντιτρομοκρατική δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα «χτυπήματα» ως αντίδραση για τις συλλήψεις. Σημειώνουν δε, ότι οι περισσότεροι από αυτούς εμφανίζονται αποφασισμένοι για όλα και ότι δεν θα διστάσουν ακόμη και να πάνε φυλακή προκειμένου να… γίνουν ήρωες!

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει όλα τα στοιχεία που ήρθαν στα χέρια τους μετά τη σύλληψη του 23χρονου στην Κηφησιά, η οποία ήταν εντελώς τυχαίο γεγονός, αποτέλεσμα τυπικού ελέγχου, από τους εκατοντάδες πάντως που διενεργούν οι αστυνομικές δυνάμεις στο Λεκανοπέδιο. «Τύχη δική μας, ατυχία δική τους» λένε χαρακτηριστικά από την Αστυνομία. Η Αντιτρομοκρατική, από την πλευρά της, μελετά προσεκτικά οπτικό υλικό από μικροκάμερα και προσπαθεί να προσδιορίσει τις περιοχές που έχουν καταγραφεί, θεωρώντας ότι μπορούν να είναι κάποιοι από τους μελλοντικούς στόχους. Σημειώνεται ότι καταζητούμενος είναι και ο αδελφός του 23χρονου, ενώ ο πατέρας του είναι ανώτατο διευθυντικό στέλεχος σε γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του γρήγορου φαγητού.

Η αποστολή του φακέλου με τις σφαίρες που εστάλη στην ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη ήρθε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει προ μηνός το «ΠΑΡΟΝ» και έκαναν λόγο για επικείμενες τρομοκρατικές ενέργειες από οργανώσεις, μετά την Ιταλία και στην Ισπανία, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τα συλληφθέντα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς». Επιβεβαίωσε παράλληλα τις εκτιμήσεις που υπάρχουν στην Αντιτρομοκρατική ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ελλάδα έχουν σύνδεση, ενδεχομένως και συνεργασία, με αντίστοιχες στην Ιταλία, την Ισπανία, πιθανότατα και στη Γαλλία.


Σχολιάστε εδώ