Αποστολικά και… άλλα

=Η λύση για την κατάληψη της Νομικής από τους λαθρομετανάστες είναι μία και μοναδική: Να πάρουν το πτυχίο της Νομικής οι λαθρομετανάστες και όλα θα τελειώσουν ομαλά: Και το θέμα του ασύλου και το θέμα του πτυχίου.
=Αλέξη, πες αλεύρι. Η ψήφος σε γυρεύει.
=Η τηλεόραση και οι άσχετοι δημοσιογράφοι οδηγούν, με τις ΛΑΘΟΣ απόψεις τους, πολλούς στο ΧΑΟΣ… Αντισταθείτε στις κραυγές, στις φωνές και στους ψιθύρους των μου ‘πα, σου ‘πα. ΤΕΛΟΣ.
=Τώρα που θα αρχίσει να σπάει η φούσκα και στον ιδιωτικό τομέα, τι θα λένε άραγε τα ιδιωτικά κανάλια για τα χάλια του Δημοσίου; Πώς θα σώσουν την παρτίδα άραγε με τα αφεντικά τους οι δημοσιογραφάρες;
=Ο φασισμός και ο τσαμπουκάς της δήθεν αριστεροσύνης είναι πιο βίαιος από τον φασισμό της άκρας Δεξιάς.
=Ποιος κουμπάρος του Καραμανλή ετοιμάζεται να προσχωρήσει στο βαθύ ΠΑΣΟΚ; Αντώνη, τ’ ακούς;
=Άντε, με το καλό στην Ακρόπολη για κατάληψη, παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ… Και μετά φωνάξτε τον Μανώλη Γλέζο για να τους κατεβάσει.
=Είμαστε η λύση στο πρόβλημα για την ΕΥΡΩΠΗ από μέρος του προβλήματος. Κοινώς, θα χρεοκοπήσουμε όλοι ΜΑΖΙ…
=Αγαπητέ Γιώργο, για να βγουν οι νέοι στη σύνταξη πρέπει πρώτα, μα πάνω απ’ όλα, να βρουν εργασία. Κάτι που δεν φαίνεται να βρίσκουν με τις πολιτικές σας τις καταστροφικές.
=Πράγματι, να είσαστε περήφανοι, σύντροφοι, για την Αριστερά σας. Για την Αριστερά που είχατε μέχρι χθες με το κόμμα χούντα του Αμπε…Μπελά της ΤΥΝΗΣΙΑΣ.
=ΕΔΩ δεν μπορείτε να φράξετε 250 άτομα να έρθουν από την Κρήτη στην Αθήνα, θα τους εμποδίσετε με τους φράκτες στον Έβρο;
=Ωραίος ο «τσάρος», ο Παπαμνημόνιος… Όταν δεν μπορείς να εισπράττεις γιατί έχεις ανίκανο κράτος, τότε πας φυλακή όσους χρωστούν και κόβεις μισθούς και συντάξεις.
=Ο ΚαλβιΑννισμός να διδάσκεται στα σχολεία, είπε με ειρωνική διάθεση και κοφτερό χιούμορ ο Βαγγέλης Βενιζέλος στο Υπουργικό Συμβούλιο, χτυπώντας την Άννα που στηρίζει τον συντοπίτη της υπουργό των φυλακισμένων…
=Σε ποιον είπε ο Γιώργος ότι έκανε ΛΑΘΟΣ επιλογή προσώπου στην οικονομία;
=Κι όμως, υπάρχουν πολλοί στην κυβέρνηση που φοβούνται μήπως οι κοινωνικές αντιδράσεις έχουν χαρακτηριστικά ΤΥΝΗΣΙΑΣ.
=Στον αέρα τα πρωινάδικα… Μετά τα ΠΑΝΙΑ που πήρε εκπομπή, τα κανάλια σκέφτονται να σοβαρευτούν. ΕΔΩ ο κόσμος χάνεται και εμείς θα ασχολούμαστε με τα φορέματα και τα μπούτια των κυριών της TV.
=Από αρχιμανδρίτης, παιδονόμος ο σύντροφος. Βρε, πώς τα φέρνει η ζωή…
=Φαρμακείο τα φαρμακεία…
=Πολλούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με συνείδηση θα τους στείλει ο Γιώργος στο τρελάδικο.
=Με αυτήν τη σύνθεση η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ δεν θα συνεδριάσει ξανά, να είστε σίγουροι.
=Υπουργέ μου σόρι, αλλά είσαι πολλή ρόμπα… ξεκούμπωτη.
=Ρε patrio…τες, πώς θα σώσετε αλήθεια τη χώρα εσείς που τη ρημάξατε patrio…τικά;
=Καλά κάνατε σύντροφοι και ζητάτε πίσω τα χρήματα από τη Ζήμενς. Όμως υπάρχει μια μεγάλη υποκρισία. Πριν στείλετε το γράμμα στη Γερμανία και δώσετε και σήμα για το γραμματόσημο, δεν στέλνετε καλύτερα ένα γράμμα-μήνυμα στην παλιά διεύθυνση της Χαριλάου Τρικούπη, μπας και πάρει πίσω το ελληνικό Δημόσιο όσα λέγεται ότι μπήκαν στα κομματικά ταμεία; Θα είναι μια κίνηση που θα πιστωθεί στα θετικά σας.
=Σ’ έναν καλό φίλο και αναγνώστη της εφημερίδας, τον
Νίκο Μπήλιο:
Ευχές και χαιρετίσματα
Θέλω πολλά να στείλω.
Φίλος αξιόλογος
Έγινες Νίκο Μπήλιο.
=Αγαπητέ πρόεδρε στη Βουλή των Ελλήνων, οι βουλευτές σου καπνίζουν αρειμανίως,
έχουν κάνει ντουμάνι το σύστημα και δεν τολμάτε να τους επιβάλετε πρόστιμο. Αυτοί ψηφίζουν τους νόμους για εμάς,
ενώ εκείνοι δεν τους εφαρμόζουν. Άραγε γιατί;
=Έπαιξαν τον παπά με τον Παπαθανασίου οι ΠΑΣΟΚοι και τον στέλνουν σε προανακριτική με ΛΑΘΟΣ τρόπο, με ΛΑΘΟΣ λογική και με ΛΑΘΟΣ στοιχεία. Το βρήκαμε παπά να θάψουμε μερικούς θα τους βγει πολύ ξινό σε βάθος χρόνου.

=Όλα τα ‘χε η Μαριωρή, το πόρισμα της
Ζήμενς της έλειπε…
=Εγώ θα το ξαναγράψω με δύναμη ψυχής: Το SKANDALO SIEMENS πρέπει να πιαστεί από την εποχή που έγιναν οι προδιαγραφές για τον ΟΤΕ. Ποιοι τις έκαναν και γιατί τις έκαναν. Ας το ψάξει η Προανακριτική, αν γίνει ποτέ.
=Δεν ξέρω τι γίνεται με τους λαθρομετανάστες, αν θα πάρουν άσυλο ή όχι. Πάντως το πανεπιστημιακό το έχουν εξασφαλίσει, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα πάρουν πτυχίο ΝΟΜΙΚΗΣ.
=Έχουν δίκιο όσοι διαμαρτύρονται για την πρόταση παραπομπής Σημίτη σε προανακριτική διαδικασία από μεριάς ΝΔ, θυμίζοντάς μας τη ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι οι πρωθυπουργοί πάνε στα σπίτια τους με την ψήφο του λαού, αλλά κάνοντας και παραλληλισμό με την περίπτωση Αντρέα. Με πολλές διαφορές θα απαντούσαν στο σήμερα, αλλά και με μια ειδοποιό: Ο Αντρέας αποθεωνόταν στους δρόμους και δεν τον προπηλάκιζε ο κόσμος. Έτσι είναι τα ΝΕΑ στο σήμερα.
=Δεν ξέρω ποιοι φάγανε τα λεφτά, πάντως για τα κιλά όλοι βλέπουν ποιοι τα έχουν.
=Όταν ακούς από τη μια τους Χρυσαυγίτες και από την άλλη τους Χρυσασπίστες, καταλαβαίνεις τι ποιότητα δημοκρατίας έχουμε.
=Αληθεύει ότι πριν φύγουν οι λαθρομετανάστες έκαναν κάποιοι FACE CONTROL για τηλεοπτικούς και μόνον λόγους;
=Αλήθεια, οι συνομιλητές κυβερνητικοί με τους λαθρομετανάστες δεν γνώριζαν τον προορισμό τους για τη Νομική Σχολή; Δεν έκαναν τον κόπο να αλληλοενημερωθούν, για λόγους αλληλεγγύης, μεταξύ τους; Τόσο πολύ αγαπιούνται οι σύντροφοι.
=Το ωραίο ποιο θα είναι; Να πάει ο Νταλάρας να τραγουδήσει στη Νομική για τους λαθρομετανάστες. Ε, ρε… παρατράγουδα που θα ακουστούν…
=Τόσο κρύο κι αυτοί στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έγλυφαν τόσο πολύ το καλαμπόκι. Με μια-δυο κοκορίστικες εξαιρέσεις…
=Α, ρε φίλε Νίκο, ΕΣΥ τα σαλαγάς τα πρόβατα, μα εκείνα δεν ξυπνούνε. Κι ύστερα αναρωτιούνται τι έχουνε τα έρμα και ψοφούνε. Είναι πολύ καλύτερο, φίλε μου, να ΣΙΩΠΟΥΝΕ…
=Κάποιοι ανεγκέφαλοι της κυβέρνησης έκαναν νεοκλασικό στρατηγείο στους λαθρομετανάστες. Σε λίγο καιρό θα δουν τα χάλια τους.
=Από τη μια οι πολίτες του κόσμου και από την άλλη οι πωλητές του τρόμου. Έρμη Ελλάδα, τι θα τραβήξεις στον χρόνο που έρχεται.
=Άλλαξε τον ρου της φιλοξενίας… Με κάπα κεφαλαίο.
=Ο φόβος φύλαξε τα έρμα και έτσι οι λαθρομετανάστες έγιναν αριστοκράτες.
=Ποιο άσυλο και πράσινα άλογα μας φουμάρετε, σύντροφοι… Χθες καταπατήθηκαν όλα: και άσυλα και κράτος και υπουργοί και Πολιτεία και πολιτικοί…
=Στις χώρες των λαθρομεταναστών κυκλοφορεί αφίσα στο ίντερνετ που δείχνει πού διαμένουν οι 250 και υπόσχονται οι γνωστοί δουλέμποροι ότι οι λαθρομετανάστες θα βρουν τέτοια τύχη στη χώρα μας. Μαγκιά τους.
=Μια Πολιτεία που σχοινοβατεί μεταξύ Αλαβάνου, Τσίπρα, Γιαννόπουλου, λαθρομεταναστών, Πακιστανών, Αφγανών και Μαροκινών, καλύτερα να πάει να αυτοκτονήσει. Θα είναι μια καλή προσφορά στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.
=Πού τα βρήκε ο μέγας χορηγός του ελληνικού κράτους και έχει τέτοια μεγάλη νεοκλασική περιουσία; Καμία Αρχή δεν συγκινείται ή έπαθε μπλακ άουτ από τη χορηγία του;
=Ποιος υπέγραψε το συμβόλαιο με τον μεγάλο χορηγό;
=Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές στο κτίριο του μέγιστου χορηγού;
=Και το μαγαζί γωνία…
=Πρώτα γράφουν και μετά πηδογράφουν…
=Ποιος υπουργός έχει δώσει εντολή να τον φωτογραφίζουν μόνο προφίλ, διότι έτσι πιστεύει ότι φτιάχνει το δικό του προφίλ για το αύριο;
=Με τους λαθρομετανάστες τα πήγαμε όπως τα πήγαμε. Με τους λαθρομετανάστες πολιτικούς τι θα γίνει;
=Έρχονται χιόνια και παγωνιά, αλλά όχι άσπρες μέρες.
=Ο Πελεγρίνης θα ανεβάσει τα έργα «ΕΛΑΣ… ΓΕΛΑΣ» και ο «Μικρός ΝΑΝΟΣ».
=Στις μετακομίσεις η κυβέρνηση μια χαρά τα καταφέρνει. Θα πάρει ISO καταλληλότητας από τον Αλαβάνο.
=Σε ποιον πολιτικό θα δοθεί το Νόμπελ χρεοκοπίας;
=Όλοι πάνε να πάρουν μερίδιο επιτυχίας από την αναίμακτη έξοδο των 280 λαθρομεταναστών. Πάντως, μεταξύ μας, οι μόνοι που το δικαιούνται είναι ο Χρήστος Παπουτσής και ο Μανώλης Όθωνας.
=Πού να το φαντάζονταν ότι θα ζουν σε νεοκλασικό και σε τέτοια χλίδα οι λαθρομετανάστες…
=Κάθε λαθρομετανάστης και το νεοκλασικό του. Για τους έλληνες «Αθλίους» του δρόμου ουδέν νεώτερον… από την κυβέρνηση των μεταναστών.
=Μετακομίζω και σου χαρίζω ένα ΣΠΙΤΑΚΙ νεοκλασικό κι αν δεν σε φτάσει, θα σου δωρίσω ένα χαρτάκι που πάνω γράφει… άσυλο.


Σχολιάστε εδώ