Τι γίνεται στα ΤΕΙ Πάτρας;

ΠΕΡΙΕΡΓΑ πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν στα ΤΕΙ Πάτρας… Καταγγελίες που έχουν φθάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία κάνουν λόγο για παράνομες θεωρήσεις ενταλμάτων πληρωμής, πλαστογραφίες, παράνομες αμοιβές κ.ά., που αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα συνιστούν τεράστιο σκάνδαλο. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι σχετικές καταγγελίες έχουν φθάσει, μαζί με τα πορίσματα των ερευνών που έγιναν, και στα γραφεία του αρμόδιου Εισαγγελέα. Μεταξύ άλλων, καταγγέλλεται ότι συγκεκριμένος δημόσιος λειτουργός κάνει στραβά μάτια σε παράνομες πράξεις ή αποφάσεις λόγω του ότι προσλήφθηκε παράνομα η κόρη του, χωρίς μάλιστα να έχει κάνει καν αίτηση!
Επίσης ότι καθηγητές εμπλέκονται σε υποθέσεις πλαστογραφίας, οι οποίες ωστόσο συγκαλύπτονται και δεν έφθασαν ποτέ στη Δικαιοσύνη.
Υπάρχουν εξάλλου καταγγελίες ότι συνταξιούχοι καθηγητές απασχολήθηκαν στο ΤΕΙ και εισέπραξαν κανονικά τις αμοιβές τους, χωρίς ωστόσο να έχουν ειδοποιήσει το Ταμείο τους για να γίνει η σχετική περικοπή στις συντάξεις τους. Όπως επίσης δικηγόροι, μηχανικοί και γιατροί δεν δηλώνουν στην Οικονομική Υπηρεσία του ΤΕΙ Πατρών τα χρήματα που έβγαλαν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, κλέβοντας έτσι την εφορία.
Ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Πάτρα κ. Θεοδωρόπουλος, τι λέει επί όλων αυτών; Τα έχει υπόψη του;
Σημειώνεται ότι όλες οι καταγγελίες συνοδεύονται από συγκεκριμένα ονόματα, ενώ κάποιους καθηγητές, αλλά και διευθυντές, που πήγαν να αντιδράσουν τους ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ.


Σχολιάστε εδώ