Στον αέρα ο Ντουντού, παράπονα για Βαλβέρδε

Η κριτική επικεντρώθηκε κυρίως στον ισπανό τεχνικό. Μια ματιά στις παρασκηνιακές στήλες των καθημερινών εφημερίδων αρκεί για να αντιληφθεί ο καθένας την… πριονοκορδέλα από την οποία πέρασε ο Βαλβέρδε, μόλις 48 ώρες μετά τη δήλωση της ξεκάθαρης επιθυμίας του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι «τον θέλουμε για πολλά χρόνια στην ομάδα». Γίνεται αντιληπτό ότι στο Λιμάνι φούντωσαν εκ νέου οι αμφιβολίες για τον Ισπανό, όπως είχε συμβεί μετά τις ήττες στα ντέρμπι του πρώτου γύρου. Με βασικό επιχείρημα ότι «βρισκόμαστε στην κορυφή γιατί είναι οι άλλοι σε μαύρα χάλια».
Είναι σαφές ότι μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου ο Βαλβέρδε θα ζήσει κάτω από πίεση. Το Πρωτάθλημα θα πάρει φωτιά και αν μειωθεί η διαφορά από τον Παναθηναϊκό ή αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από το Κύπελλο, οι φωνές αμφισβήτησης θα αυξηθούν σημαντικά. Προσωρινά, πάντως, τα όποια λάθη του ισπανού τεχνικού καλύπτονται για την πλειοψηφία από τον μανδύα των διαιτητικών λαθών. Γιατί στον Ολυμπιακό εκφράζουν πολλά παράπονα από τα σφυρίγματα των ρέφερι στους τρεις τελευταίους αγώνες τους.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου στους ρεπόρτερ έγιναν αναφορές και στα συμβόλαια των παικτών που βρήκε η νέα διοίκηση της ΠΑΕ. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ντιόγκο, ο οποίος έχει αποδοχές που αγγίζουν το ταβάνι στον Ολυμπιακό. Αλλά ο νεαρός Βραζιλιάνος βρίσκεται στην πατρίδα του και θεωρείται δύσκολη η επιστροφή του πριν από τον Ιούνιο. Αν δεν έχει πουληθεί έως τότε. Αντίθετα, ένας άλλος συμπατριώτης του, ο Ντουντού παραμένει στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» με ιδιαίτερα υψηλές αποδοχές, αλλά με περιορισμένη προσφορά τους τελευταίους μήνες λόγω και του τραυματισμού του.
Στον βραζιλιάνο μέσο, όμως, έφτασε το μήνυμα ότι πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή του γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα επανεξετασθούν όλοι οι όροι της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.


Σχολιάστε εδώ