Ο Πατέρας θέλει να παραμείνει στο προσκήνιο του ΠΑΟ

Γιʼ αυτό, άλλωστε, πραγματοποίησε δυναμική επανεμφάνιση στις εξελίξεις.
Αρχικά με την ανακοίνωση-επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, έπειτα με τις διαρροές ότι έπεισε τον Τζιμπρίλ Σισέ να απορρίψει την πρόταση της Γαλατά και τέλος με την εμφάνισή του στο ΔΣ, στο οποίο ζήτησε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να δώσει τη χορηγία των 4 εκατ. ευρώ που προβλεπόταν στη συμφωνία με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.
Στο μάτι τον Μιραλάς
Ο στόχος του Πατέρα παραμένει, λοιπόν, η επιστροφή. Κι αν τα καταφέρει, μία από τις πρώτες ενέργειές του θα ʼναι η καταβολή της ρήτρας των 4,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό. Οι Βέλγοι μόνο τυχαία δεν ανέφεραν στις εφημερίδες τους για το φλερτ των «πρασίνων» με τον συμπατριώτη τους. Απλά, άνθρωπος του Πατέρα ψάχθηκε για να μάθει όσο περισσότερα γίνεται γύρω από τη συμφωνία του Μιραλάς με τον Ολυμπιακό και έτσι βγήκε το θέμα. Ενδεχόμενη πώληση του Σισέ θα προκαλέσει αντιδράσεις από τον κόσμο του «τριφυλλιού». Αν, όμως, τα χρήματα από τον Γάλλο δοθούν για την απόκτηση του Μιραλάς, τότε όλοι θα σταθούν στο επικοινωνιακό χτύπημα στον Ολυμπιακό και θα ξεχαστεί ο Σισέ. Το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα οι ενέργειες του Πατέρα για να βρει συμπαίκτες δεν έχουν αποδώσει καρπούς. Και γιʼ αυτό εμφανίζεται επιφυλακτικός στις συζητήσεις που κάνει ακόμα και με τους στενούς συνεργάτες του. Θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και παράλληλα να αιφνιδιάσει όταν θα ʼναι έτοιμος. Μέχρι τότε, βέβαια, το φαβορί για την προεδρία της ΠΑΕ θα ʼναι ο Αδαμάντιος Πολέμης. Με προοπτική, βέβαια, να αναλάβει τον Μάιο και εφόσον μπουν σε μια σειρά όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό και αφού κάτσει η… μπίλια στην τελική βαθμολογία του Πρωταθλήματος.
Στο σφυρί
και ο Σπυρόπουλος
Μία από τις βασικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό αφορά στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ. Τόσο για τις περικοπές στα μεγάλα συμβόλαια όσο και για την εξεύρεση πόρων, οι οποίοι θα βοηθήσουν για την απόκτηση παικτών. Στην Παιανία θέλουν, για παράδειγμα, να βγάλουν στο σφυρί τον Νίκο Σπυρόπουλο με την ελπίδα να πιάσουν 2 εκατ. ευρώ και να διαθέσουν το 1 εξ αυτών ή κάτι παραπάνω για τον Τζαβέλα. Ή έστω για έναν παίκτη από το εξωτερικό. Με προφανή στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, αλλά με μπάτζετ μειωμένο κατά 40% ώστε, μεταξύ άλλων, να καλυφθεί και η διαφορά στη φορολόγηση.


Σχολιάστε εδώ