Διάδρομοι και Ψίθυροι

ξΣε συνέχεια των ειδήσεων για άρση των φορολογικών αντικινήτρων στο ΧΑ, οι αναλυτές «βλέπουν» πρώτους μεγάλους κερδισμένους τους τίτλους που παραδοσιακά παρουσιάζουν υψηλή μερισματική απόδοση. Δηλαδή τους τίτλους των: ΟΠΑΠ, Motor Oil, ΔΕΗ, Intralot,
ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ.
ξΠροσοχή ιδιαίτερη στην Πειραιώς. Τις αμέσως επόμενες ημέρες τελειώνει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων και στις αρχές Φλεβάρη μπαίνουν οι νέες μετοχές. Με μία εβδομάδα διαφορά, την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και η Marfin Popular Bank!
ξΕβδομάδα ιδιαίτερης κινητικότητας στον όμιλο Βιοχάλκο. Που γενικώς δεν συνηθίζει εξάρσεις! Πρωταγωνίστριες από πλευράς κερδών οι Σιδενόρ – Σωληνουργεία Κορίνθου.
ξΚΑΕ. Ή σωστότερα Folli – Follie Group, όπως θα πρέπει να τη συνηθίσουμε εφεξής. Ολοένα και περισσότεροι οίκοι την περιλαμβάνουν στο ιδανικό τους χαρτοφυλάκιο για φέτος. Με αναβάθμιση της τιμής-στόχου έως και τα 15,50 ευρώ!
ξFrigoglass: Άλλη μια εισηγμένη που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των επιλογών των αναλυτών, με κύριο όπλο της την εξωστρέφειά της.
ξΑΝΕΚ: Κι εδώ λίγη προσοχή, γιατί από τις 27/1 ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών.
ξCoca Cola: Την αναβαθμίζει σε αγορά («buy») από διακράτηση («hold») η Deutsche Bank. Αναβάθμιση σύστασης και τιμής-στόχου στα 6,75 ευρώ από τη γερμανική τράπεζα και για τον τίτλο του ΟΤΕ.
ξΣυνεχίζουν να ξεχωρίζουν οι αναλυτές τις μετοχές του 2011 με βάση στοιχεία που ουσιαστικά έχουν ανακύψει από τα όσα συνέβησαν το 2010! Με αυτήν τη λογική οι μετοχές εκείνες που διαπραγματεύονται με τα χαμηλότερα Ρ/Ε σήμερα είναι οι: Εθνική, Marfin Popular Bank, Τράπεζα Κύπρου, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Jumbo, Folli Follie, Σαράντης, Coca Cola 3E, ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ.


Σχολιάστε εδώ