στα ενδότερα των ομάδων

=Όλα τα είχαν στον Παναθηναϊκό, τα επεισόδια μεταξύ των παικτών τούς έλειπαν! Κι όπως υποστηρίζουν κάποιοι που ζουν από κοντά τα αποδυτήρια του «τριφυλλιού», τα χειρότερα βρίσκονται μπροστά μας και όχι πίσω μας.
=Πρόβλεψη που ισοδυναμεί με καταστροφή για τους «πράσινους», διότι θα πάει εντελώς στράφι η χρονιά. Υπάρχουν αρκετοί μέσα στον Παναθηναϊκό που φοβούνται μήπως βιώσουν όσα έζησαν την προηγούμενη σεζόν όλοι εκείνοι που ασχολούνται με τον Ολυμπιακό.
=Όπως έχει εξελιχθεί το Κύπελλο και αν προκριθεί στον τελικό ο Ολυμπιακός, τότε μία από τις ομάδες των πλέι οφ θα μείνει εκτός Ευρώπης. Και στην Παιανία ανησυχούν μήπως οι κόντρες μεταξύ των ποδοσφαιριστών ξυπνήσουν όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος.
=Δεν είναι μόνο ο Λέτο με τον Κατσουράνη ή ο Χριστοδουλόπουλος με τον Πλεσί που άνοιξαν βεντέτα. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στην τσίτα και με την πρώτη ευκαιρία θα ξεσπάσουν.
=Κάποιες διαρροές φωτογραφίζουν ως πρόβλημα τη συμπεριφορά των Γάλλων και υποστηρίζουν ότι οι συμπατριώτες του Σισέ έχουν συσπειρωθεί δίπλα του και φέρονται άσχημα στους συμπαίκτες τους επειδή αντλούν δύναμη από τον αρχηγό της ομάδας. Ενδεχομένως και εν αγνοία του, καθώς ο Σισέ δεν έχει δείξει έως τώρα προβληματική συμπεριφορά στα αποδυτήρια.
=Φυσικά και ο έμπειρος επιθετικός παρουσιάζεται ιδιαίτερα νευρικός το τελευταίο διάστημα. Αλλά οι εκρήξεις του έχουν εξήγηση και όπως λένε μέσα στον Παναθηναϊκό, κάθε ξέσπασμά του είναι απόλυτα δικαιολογημένο με όσα βλέπει και βιώνει καθημερινά.
=Οι αγώνες μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να διογκώσουν τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους παίκτες του «τριφυλλιού». Με δεδομένη, άλλωστε, την απουσία ενός ανθρώπου με ικανότητες να επαναφέρει τις ισορροπίες και να αποτρέψει νέες εντάσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών, που έπρεπε να σκέφτονται και να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο για χάρη του κοινού συμφέροντος.
=Κάποιοι αποδίδουν τα επεισόδια στην αποχώρηση του Κώστα Αντωνίου. Αλλά οι διαφορές μεταξύ των ποδοσφαιριστών προϋπήρχαν, σε πολλές περιπτώσεις, από την προηγούμενη σεζόν.
=Απλώς, όσο εμφανιζόταν καθημερινά ο Αντωνίου στις προπονήσεις, τα ξεσπάσματα ήταν περιορισμένα. Στον αγώνα με τον Άρη, ωστόσο, αποδείχθηκε ότι οι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να έρθουν στα χέρια, ακόμα και μπροστά σε διαιτητές ή παράγοντες της ομάδας.
=Οι «πράσινοι», μάλιστα, αντιμετωπίζουν γι’ αυτήν την αγωνιστική την Καβάλα, κόντρα στην οποία αγνοούν τη νίκη κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας και, βεβαίως, η παρουσία του Μάκη Ψωμιάδη στο ΟΑΚΑ ξυπνάει μνήμες από την ήττα της προηγούμενης σεζόν και το επεισόδιο ανάμεσα σε Λέτο – Καραγκούνη που προκάλεσε την έκρηξη του Νικόλα Πατέρα.
=Τότε, όμως, οι «πράσινοι» διέθεταν την πολυτέλεια να ξεπεράσουν το πρόβλημα, διότι ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Αλλά φέτος οι «ερυθρόλευκοι» σφύζουν από υγεία σε όλους τους τομείς.
=Σε αντίθεση με τους… ομόχρωμούς τους στον Βόλο. Παρά τις προοπτικές που έχει η ομάδα της Μαγνησίας, τα ξεσπάσματα του Αχιλλέα Μπέου μπορούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα.
=Με μισό μάτι τον κοιτούσε ο Σάκης Τσιώλης όταν τα έχωνε στους παίκτες για την απόδοσή τους στο εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη. Ο θεσσαλός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να είναι το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια και δεν του αρέσει που διαρκώς ο Μπέος διεισδύει στο άβατο και το καταπατά.
=Ακόμα και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου εκφράζουν παράπονα για τη συμπεριφορά του εργοδότη τους. Αλλά αποφεύγουν να δημοσιοποιήσουν τις ενστάσεις τους, διότι ανησυχούν για την επόμενη μέρα.
=Στον Βόλο, πάντως, δεν υπάρχουν ακόμα τάσεις φυγής. Κάτι που συμβαίνει στον Πανιώνιο, την προηγούμενη ομάδα του Μπέου.
=Οι αποδοκιμασίες των οπαδών ασφαλώς και έχουν αναστατώσει τους παίκτες του Τάκη Λεμονή. Όπως είπαν στον έλληνα τεχνικό και διεμήνυσαν στους οπαδούς, μόνο με τη στήριξη του κόσμου μπορούν να βγουν οι «κυανέρυθροι» από την κρίση και να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
=Επειδή, όμως, πολλοί θεωρούν ότι ο Πανιώνιος χρειάζεται πολλά θαύματα για να σωθεί, οι αιτήσεις προς τους μάνατζερ για την αναζήτηση του επόμενου εργοδότη αυξήθηκαν σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Μόνο η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου δημιούργησε χαμόγελα στη Νέα Σμύρνη, διότι θεωρούν οι «κυανέρυθροι» ότι με τον διεθνή επιθετικό θα τους αντιμετωπίζουν όλοι με περισσότερο σεβασμό.
=Τόσο οι αντίπαλοι, όσο και οι διαιτητές. Διότι στη φανέλα του Πανιωνίου θα βλέπουν όλοι την ομάδα που απολαμβάνει την έμπρακτη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και στην Ελλάδα γνωρίζουμε πως οι ισχυροί έχουν ρεύμα, το οποίο πολλές φορές αξιοποιούν και οι… γείτονες.
=Κάτι που έχουν ήδη αρχίσει να εισπράττουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου. Παίκτες με τους οποίους συζητούσαν και εμφανίζονταν αρνητικοί να υπογράψουν επειδή δεν ήθελαν να μπλέξουν με το άγχος του υποβιβασμού, από την ημέρα που υπέγραψε ο Μήτρογλου, αυτόματα έγιναν πιο διαλλακτικοί.
=Γενικά, οι ομάδες που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στον μεταγραφικό σχεδιασμό τους. Οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι απορρίπτουν αμέσως τις προτάσεις, αλλά και όταν μπαίνουν σε συζητήσεις, οι απαιτήσεις τους μοιάζει με την προ Μνημονίου εποχή.
=Ο Κώστας Πηλαδάκης έχει φρίξει με τα λεφτά που του ζητάνε παίκτες οι οποίοι το καλοκαίρι εμφανίζονται πιο λογικοί. Αλλά πλέον αντιλαμβάνονται ότι θα μπλέξουν σε περιπέτειες και θα ζήσουν με άγχος έως το τέλος της σεζόν.
=«Όποιος είναι με την πλάτη στον τοίχο, είναι υποχρεωμένος να σπρώξει τα ρέστα του και οι παίκτες το αντιλαμβάνονται, γι’ αυτό ζητάνε κάτι παραπάνω», ήταν η εξήγηση που έδωσε στο αφεντικό της Λάρισας ένας φίλος του μάνατζερ. Προσπαθούσε να του εξηγήσει την αρνητική στάση ενός παίκτη, τον οποίο μπορούσε να πάρει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τότε προτίμησε να ασχοληθεί με άλλους στόχους.
=Στην ομάδα του κάμπου έχει κάνει μεγάλο κακό και η δημοσιοποίηση όσων συνέβησαν μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Άντερσεν έδωσε συνέντευξη σε γερμανικά ΜΜΕ και αφηγήθηκε με λεπτομέρειες την πολιορκία του πούλμαν, τις απειλές των οπαδών, τους φόβους των ποδοσφαιριστών.
=Τα λεγόμενα του νορβηγού προπονητή έκαναν τον γύρο του κόσμου. Και όπως ήταν φυσιολογικό, επηρέασαν αρκετούς παίκτες, τους οποίους είχε ήδη προσεγγίσει η Λάρισα, με συνέπεια να ακούει ο Πηλαδάκης τη μία αρνητική απάντηση πίσω από την άλλη.


Σχολιάστε εδώ