Ο διαχειριστικός οδηγεί την ΑΕΚ σε νέα βαθιά κρίση εσωστρέφειας

Από αύριο, που αναμένεται να δοθεί το πόρισμα στη δημοσιότητα, η ΑΕΚ θα μπει σε νέο τούνελ και κινδυνεύει σοβαρά να χάσει όχι μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά και την επόμενη. Ακόμα και οι μεταγραφικές δραστηριότητες, άλλωστε, έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες σε δεύτερη μοίρα.
Υπέρ του Ντέμη
Στο πλευρό του Νικολαΐδη συντάσσονται αρκετοί από τους μετόχους που αποχώρησαν την τελευταία διετία, όπως ο Τάκης Κανελλόπουλος και κάποιοι με μικρότερη αναγνωρισιμότητα. Πρόκειται, δηλαδή, για τους ανθρώπους που συμμετείχαν από την πρώτη στιγμή στο σχέδιο σωτηρίας που εφαρμόστηκε στην ΑΕΚ το 2004 και ουσιαστικά έφυγαν όταν ο Ντέμης έκλεισε τον κύκλο του.
Απέναντι
Στην άλλη πλευρά βρίσκονται, ασφαλώς, πολύ περισσότεροι. Ο Πέτρος Παππάς έδειξε, από τη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ότι θεωρεί τον Νικολαΐδη υπεύθυνο για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΑΕΚ. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Νίκο Νοτιά, ενώ στην ίδια γραμμή συντάσσεται και ο Νάσος Θανόπουλος, καθώς ο Ντέμης προσπάθησε να φορτώσει μεγάλο μέρος των ευθυνών στον αδερφό του τελευταίου, τον Νίκο.


Σχολιάστε εδώ