Νέο κύμα αλλαγών στον ΔΟΛ

Ως πρώτο βήμα στην ανακατανομή θεωρείται η ανάθεση στον Παντελή Καψή, παράλληλα με τη διεύθυνση του «Βήματος», και του ελέγχου του εμπορικού και του διαφημιστικού τμήματος. Δεν θα πρέπει να εκπλήξει κανέναν εάν οι αλλαγές επεκταθούν και στην ανώτατη διοίκηση του ομίλου.

Ο Σταύρος Ψυχάρης δηλώνει πως πιστεύει στην ανάπτυξη του διαδικτύου, το οποίο υιοθέτησε από το 1998 ο ΔΟΛ στην Ελλάδα, αλλά μέχρι τώρα δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τη λειτουργία του μηχανισμού. Τα σεμινάρια είναι σε εξέλιξη, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Το πρόβλημα είναι πως οι συντάκτες δεν ενημερώνονται για τις απαιτήσεις του νέου συστήματος, ενώ την ίδια ώρα καλούνται να γράφουν καθημερινά ολοένα και περισσότερα κείμενα. Τα σεμινάρια εξάλλου αφορούν μόνο λίγα άτομα, με άγνωστα κριτήρια επιλογής. Και ακόμη δεν έγινε ενημέρωση για την οργανωτική δομή λειτουργίας του ηλεκτρονικού «Βήματος». Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το ηλεκτρονικό «Βήμα» θα θυμίζει το layout της ηλεκτρονικής «Hufftington Post», με κυριαρχία μεγάλης φωτογραφίας και τα άρθρα των σχολιαστών στη μια στήλη της ηλεκτρονικής σελίδας.


Σχολιάστε εδώ