Αλλαγή φρουράς…

ξ Η ανακοίνωση της νέας «σκιώδους» κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά έφερε αλλαγές και στον τομέα της Άμυνας, ο οποίος πλέον θα αποτελείται από τον τομεάρχη Μαργαρίτη Τζίμα και δύο αναπληρωτές, τον Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο και τον Στέφανο Γκίκα. Ο πρώην τομεάρχης Άμυνας Θεόφιλος Λεονταρίδης μετακινήθηκε στον τομέα Ενέργειας.
ξ Ο Μαργαρίτης Τζίμας γεννήθηκε στη Δράμα το 1954. Είναι καθηγητής, πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Εξελέγη δήμαρχος Δράμας τέσσερις φορές, το 1990, το 1994, το 1998 και το 2002.
ξ O Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος γεννήθηκε στην Ορεστιάδα Έβρου το 1953. Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Εκλέγεται πρώτος βουλευτής Έβρου από το 2004.
ξ Ο Στέφανος Γκίκας γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1960. Είναι Αρχιπλοίαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε επί 30 χρόνια σε μάχιμες μονάδες του ΠΝ, παραιτηθείς το 2007 για να πολιτευθεί. Έχει διατελέσει κυβερνήτης πυραυλακάτων και της φρεγάτας «ΣΑΛΑΜΙΣ». Έχει υπηρετήσει επί τριετία στις Βρυξέλλες στην Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ, ως εθνικός εκπρόσωπος σε πολλές επιτροπές και ομάδες εργασίας. Την τριετία 2004-2007 διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου και διευθυντής Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ. Είναι ο Α΄ επιλαχών βουλευτής Κερκύρας.


Σχολιάστε εδώ