Έκανε πίσω ο Βαλβέρδε για χάρη του Ιμπαγάσα

Εν τέλει ούτε η μεταγραφή του Γκανέζου ολοκληρώθηκε. Κάτι οι αντιδράσεις από τους οπαδούς του Πανιωνίου, κάτι η καλή απόδοση του Μοντέστο στη μεσαία γραμμή, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να πορευτούν με μοναδική προσθήκη στο ρόστερ τους τον Γιάννη Μανιάτη. Τον σημαντικότερο ρόλο στην απόφαση του Βαλβέρδε να διαφοροποιήσει τον σχεδιασμό του, όμως, έπαιξε μια άλλη παράμετρος.
Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμπληρώνει τον απαιτούμενο αριθμό αγώνων για να επεκταθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός, βέβαια, σκέφθηκε σοβαρά να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» όταν διαπίστωσε ότι ο Βαλβέρδε αναζητούσε παίκτη με τα δικά του στοιχεία και παράλληλά δέχθηκε εξαιρετική πρόταση από το Κατάρ. «Αν είναι να μην παίζω, καλύτερα να φύγω», ήταν μία από τις σκέψεις του Ιμπαγάσα που μέσω κοινών γνωστών έφτασε και στα αυτιά του Βαλβέρδε. Αμέσως ο ισπανός τεχνικός πάγωσε το σχέδιο για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, διότι εκτιμά ιδιαίτερα τον έμπειρο Αργεντινό και σέβεται τις προσπάθειες που καταβάλλει τόσο στους αγώνες, όσο και στις προπονήσεις.
Τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, πάντως, δεν έχουν ξεκαθαρίσει εντελώς, παρά την τοποθέτηση του Μαρινάκη. Το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για την απόκτηση, έστω και με τη μορφή δανεισμού, του Κρίστιαν Νέμεθ, ενδέχεται να οδηγήσει τους Πειραιώτες στη μεταγραφή ενός επιθετικού. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία των συζητήσεων με τον Κέβιν Μιραλάς για την επέκταση της συνεργασίας τους με αύξηση της ρήτρας αποχώρησης.


Σχολιάστε εδώ