Τώρα… ανακάλυψαν τα ΜΜΕ τον Φ. Κρανιδιώτη!

Παράγοντες του κόμματος σημείωναν ότι ο τελευταίος ναι μεν είναι στενός πολιτικός φίλος του Αντ. Σαμαρά, ωστόσο δεν μετέχει σε κάποιο από τα κομματικά όργανα κι επιπλέον δεν συμμετέχει έστω και άτυπα στη χάραξη της πολιτικής.

Το γεγονός αυτό είναι ευρέως γνωστό και ενισχύει τις εκτιμήσεις της Ρηγίλλης ότι το θέμα σκόπιμα διογκώθηκε κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να τροφοδοτήσει την εσωστρέφεια στη ΝΔ και να φρενάρει την πορεία ανάκαμψης. Επιπροσθέτως, οι ίδιοι κομματικοί παράγοντες επεσήμαιναν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κρανιδιώτης διατυπώνει τόσο αιχμηρές θέσεις για το πολιτικό σύστημα, ωστόσο όλες τις προηγούμενες φορές είχαν αγνοηθεί από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Από την άλλη πλευρά, στελέχη της παράταξης παρατηρούσαν ότι όσα πρόσωπα σχετίζονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με τον κ. Σαμαρά, θα πρέπει στο εξής να είναι πιο προσεκτικά στις δηλώσεις και τις κινήσεις τους, διότι αυτόματα θα αντανακλούν στον ίδιο τον πρόεδρο και κατ’ επέκταση στη ΝΔ. Υπάρχει το ενδεχόμενο οι απόψεις τους να παρερμηνευτούν ή να διαστρεβλωθούν από Μέσα Ενημέρωσης ή άλλα κέντρα που θα επιχειρήσουν να πλήξουν το κόμμα. Και στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Κρανιδιώτης τούς έδωσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το κάνουν. Από ορισμένες πλευρές γίνεται η εκτίμηση ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο και η συγκυρία, το γεγονός δηλαδή ότι βρισκόμαστε εν αναμονή των αλλαγών στα κομματικά όργανα.


Σχολιάστε εδώ