Τους έφερε πιο κοντά… η «ΕΛΠΙΔΑ»!

Το κατάφερε και αυτό η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη… Ό,τι δεν κατάφεραν τόσοι άλλοι, η Πολιτεία, η ηγεσία του Αθλητισμού, το πέτυχε αυτή: Έφερε κοντά τους πράσινους και τους κόκκινους… Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς. Υπό τη σκέπη της «ΕΛΠΙΔΑΣ» των μικρών παιδιών που δίνουν τη δική τους μάχη για να βάλουν γκολ στον σκληρό και αδίστακτο αντίπαλο, τον καρκίνο.
Συνέβη με την επίσκεψη ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που συνοδεύονταν από τον πρόεδρό τους, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον ισπανό προπονητή, Ερνέστο Βαλβέρδε, στην
«Ογκολογική Μονάδα Παίδων κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».
Ήταν χαρακτηριστική η δήλωση της κυρίας Βαρδινογιάννη για τη σημασία που είχε η επίσκεψη, δήλωση που παραμερίζει πάθη και αντιπαλότητες και υποδεικνύει την ανάγκη συμφιλίωσης παντού: «Η πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού, κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη, που βρίσκεται ανάμεσά μας, δείχνει την ευαισθησία, το ήθος, την κοινωνική αλληλεγγύη και την προσφορά του. Για μένα σημαίνει πολλά αυτή η πρωτοβουλία του σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει ο τόπος».
Πήρε την… πάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προσθέτοντας ότι: «Εδώ δεν υπάρχουν χρώματα, πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά και ο τόπος μας».
Ευχή να επεκταθεί το κλίμα και στα γήπεδα…
Κερδισμένα ήταν τα παιδιά που χάρηκαν από κοντά τα ινδάλματά τους, που το μεγαλύτερο δώρο τους ήταν τα χαμόγελα που άνθησαν στους μικρούς ήρωες, τους μαχητές της ζωής.


Σχολιάστε εδώ