Πρόσωπα λησμονημένα…

Στο φύλλο της 24ης Οκτωβρίου είχαμε γράψει ένα πιπεράτο σχόλιο για την επανεμφάνιση στον ευγενή κόσμο των προμηθειών ενός στενού συνεργάτη του Άκη με δράση στους εξοπλισμούς και, αργότερα, στο υπουργείο Ανάπτυξης που, πρόσφατα, έπαιξε ρόλο στο αλισβερίσι της αγοραπωλησίας των Ναυπηγείων στο πλευρό των Αράβων.
ξ Στην «Καθημερινή» της προπερασμένης Κυριακής δημοσιεύθηκε η φωτογραφία (δεξιά) θερμής χειραψίας του κ. Ισκαντέρ Σάφα, σημερινού ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων, με τον κ. Βενιζέλο στην παράδοση του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, μεταξύ των οποίων ήταν ο εν λόγω κύριος (στη μέση με τη ριγέ γραβάτα) για τον οποίο σημειωνόταν «…Υπήρξε στενός συνεργάτης διαπρεπούς πολιτικού ο οποίος άφησε εποχή στο υπουργείο Άμυνας…». Πρόκειται, όπως καταλάβατε, για το ίδιο πρόσωπο, δηλ. τον κ. Μήτση.
s Αν ο φακός ήταν ευρυγώνιος, η φωτογραφία θα περιελάμβανε πίσω από τον κ. Βενιζέλο ένα άλλο πρόσωπο, υπασπιστή τότε του κ. Τσοχατζόπουλου και νυν διευθυντή του Γραφείου του κ. υπουργού.
ξ Άκη ζεις, εσύ μας οδηγείς ακόμη…
s Ειρήσθω εν παρόδω ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος, ομού μετά του κ. Σημίτη, είναι αυτοί που πώλησαν (;) μπιρ παρά, τα Ναυπηγεία το 1998 στην TYSSEN που πρόσφατα τα πώλησε στον κ. Σάφα με αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα διαδικασίες και εμπλοκή υψηλών προσώπων…
Όλα αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν…


Σχολιάστε εδώ