Πάροχος προγράμματος η Infosport Productions

Και εγένετο η Infosport Productions, η εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης που θα παρέχει υπηρεσίες στο σχέδιο του
ΟΠΑΠ για τη δημιουργία πλατφόρμας. Πρόκειται για μια εταιρεία που δεν είναι, όπως παρουσιάστηκε από το ΕΣΡ, θυγατρική του ΟΠΑΠ, αλλά ανεξάρτητη, η οποία θα συνεργαστεί στην παραγωγή κωδικοποιημένου προγράμματος.
Το ενδιαφέρον είναι πως μέλος του ΔΣ της εταιρείας είναι ο Σάκης Σκαλτσάς, δικηγόρος, ο οποίος ως εξωτερικός συνεργάτης της NetMed την περασμένη δεκαετία κέρδισε τις περισσότερες δικαστικές μάχες με την Alpha Digital. Πρόεδρος της Infosport Productions είναι ο Φίλιππος Γιαννίτσας, διευθύνων σύμβουλος ο Βαγγέλης Καμαρής και έδρα της ο Δήμος Πεύκης.
Σκοπός της είναι η συνδρομητική τηλεόραση, οι τηλεπικοινωνίες και οι συμμετοχές. Αναλυτικά, στο σκέλος της τηλεόρασης είναι η «παραγωγή και η εκμετάλλευση με οποιονδήποτε τρόπο κωδικοποιημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων που προορίζονται για λειτουργία συνδρομητικής τηλεόρασης και η συνεργασία με νόμιμους φορείς τηλεόρασης για την εκπομπή κωδικοποιημένων προγραμμάτων».
Ακόμη, η «μετάδοση κωδικοποιημένων τηλεοπτικών σημάτων / προγραμμάτων και υπηρεσιών μέσω πάσης φύσεως τεχνικής μεθόδου ή τρόπου, περιλαμβανομένης της επίγειας ψηφιακής / δορυφορικής, ψηφιακής / IPTV τηλεόρασης, και η κτήση των σχετικών αδειών με βάση το εκάστοτε νομοθετικό καθεστώς».
Επίσης, «η αγορά και η εκμετάλλευση πνευματικών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των τηλεοπτικών», αλλά και η «εκμετάλλευση δικαιωμάτων δεδομένων, ειδήσεων και πληροφοριών σχετικά με τον αθλητισμό, τις ιπποδρομίες και κάθε άλλο γεγονός, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, της ενημέρωσης και των βάσεων δεδομένων».


Σχολιάστε εδώ