Ο φόβος των οπαδών απέτρεψε την πώληση του Σισέ απ’ τον ΠΑΟ

Στον Παναθηναϊκό είδαν την παραχώρηση του Σισέ ως μια σοβαρή λύση στα προβλήματα που υπάρχουν, καθώς οι «πράσινοι» θα γλίτωναν το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη, που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ, σε πάγιες αποδοχές, και παράλληλα θα έβαζαν στο ταμείο τους πάνω από 12 εκατ. ευρώ, με τα οποία θα μπορούσαν να αποκτήσουν δύο, ίσως και τρεις παίκτες που θα κάλυπταν κάθε κενό στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Έπειτα από ώριμη σκέψη, όμως, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό έσβησαν από τα σχέδιά τους την προοπτική πώλησης του Γάλλου. Κυρίως επειδή φοβήθηκαν για τις αντιδράσεις του κόσμου. Πήραν, άλλωστε, μηνύματα από τους οργανωμένους οπαδούς ιδιαίτερα απειλητικά για όποιον θελήσει να υπογράψει την αποχώρηση του Σισέ. Φυσικά ρόλο έπαιξαν και πρωτοσέλιδα με ανάλογες προειδοποιήσεις.
Ο Γάλλος, πάντως, εμφανίζεται προβληματισμένος για τη διοικητική αβεβαιότητα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Αν και με όποιον μιλάει εκφράζει τη βεβαιότητα για επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στα πράγματα. Η αισιοδοξία του Σισέ πηγάζει ασφαλώς από την καθημερινή επικοινωνία που διατηρεί με τον πρώην πρόεδρο του «τριφυλλιού». Πράγματι, ο Πατέρας κάτι ετοιμάζει για να επιστρέψει δριμύτερος και παντοδύναμος στην προεδρική καρέκλα.
Όπως λένε άτομα που μιλάνε μαζί του, ο Πατέρας έχει εξασφαλίσει τη στήριξη των οπαδών. Παράλληλα, όμως, κρατάει ένα κρυφό χαρτί που θα το εμφανίσει όταν οριστικοποιήσει τις συμμαχίες του.


Σχολιάστε εδώ