Δεν αντέχει άλλους μετανάστες η Ελλάδα

Επομένως και η τοποθέτηση μετά από απόφαση της κυβέρνησης φράχτη στον Έβρο, που θα σταματήσει την εισβολή 300 και πάνω λαθρομεταναστών την ημέρα (!), είναι μια λύση που θα έπρεπε να είχε από καιρό αποφασιστεί.
Δείχνει πάντως και σʼ αυτό το τεράστιο θέμα την ανακολουθία του ίδιου του πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου. Που άλλα έλεγε ως αντιπολίτευση και τώρα ως κυβέρνηση πήγε στην άλλη άκρη.
Συγχωρείται πάντως γιατί έστω και καθυστερημένα είδε επιτέλους το φως το αληθινό… Η χορήγηση ψήφου και ιθαγένειας δεν άλλαξε καθόλου το τοπίο, αντίθετα έκανε τους σκληρούς μετανάστες, που έχουν άλλες… βλέψεις, πιο σκληρούς. Κατάλαβε ο κ. Παπανδρέου, έχοντας το τιμόνι της χώρας στα χέρια του, την εκρηκτική κατάσταση που έχει προκύψει σε κάθε πλέον νομό και περιοχή της Ελλάδας και πολύ περισσότερο στην Αθήνα, όπου έχουν δημιουργηθεί γκέτο και στο κέντρο της πρωτεύουσας δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις, κινδυνεύεις. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Η εισβολή λαθρομεταναστών δεν μπορεί να συνεχιστεί. Πρέπει να μπει φρένο. Όπως επίσης θα πρέπει να ενταθούν οι έλεγχοι. Όσοι μετανάστες είναι νόμιμοι, έχουν τα χαρτιά που προβλέπουν οι νόμοι, να παραμείνουν. Κι όλοι οι άλλοι ας σταλούν στις χώρες τους ή στη χώρα απʼ την οποία μπήκαν στην Ελλάδα, να υποχρεωθεί δηλαδή η Τουρκία να δεχθεί τους λαθρομετανάστες που μέσω αυτής ήλθαν εδώ σύμφωνα με το πρωτόκολλο επανεισδοχής που έχει υπογράψει.
Κι αν αρνηθεί, αν οι Βρυξέλλες αδιαφορήσουν, αν οι συνεταίροι μας συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφοροι, τότε ας ανοίξουμε τα σύνορα και ας πάνε από την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα με τα καράβια της γραμμής στην Ιταλία οι χιλιάδες Αφγανοί, Πακιστανοί και άλλοι που περιμένουν πώς και πώς, πληρώνοντας μάλιστα ακριβά τους φορτηγατζήδες, για να κάνουν το σάλτο μορτάλε. Και ας τολμήσουν οι Ιταλοί να βουλιάξουν τα καράβια, να κάνουν αυτό που έκαναν με τους δύστυχους Αλβανούς, τότε που πατείς με πατώ σε έφευγαν από το καθεστώς του Χότζα που είχε καταρρεύσει.
Η Ελλάδα δεν ΑΝΤΕΧΕΙ, όχι μόνο άλλους μετανάστες αλλά κι αυτούς που είναι με νόμιμα χαρτιά. Και όποιος δεν το βλέπει, έχει το κεφάλι του χωμένο στην άμμο, σαν την στρουθοκάμηλο…


Σχολιάστε εδώ