τα άνθη του κακού

DΕδώ ο πιο… μαύρος Καζαμίας, με τις εγκυρότερες προβλέψεις για το νέο έτος.
cΜέσα στο 2011 η Ελλάδα βγαίνει από το Μνημόνιο, αγοράζει μοτοσακό και πηγαίνει στη Γαύδο για ψαροντούφεκο.
DΗ κυβέρνηση πάει στον αγύριστο! Επιστρέφει σαράντα χρόνια μετά
ως μετανάστης εκ Γουινέας.
cΟ Γιωργάκης, εκτός από Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, αναλαμβάνει παράλληλα τοπ σεφ στο «Εκάλη Κλαμπ» και μετρ στο «Ποσειδώνιο».
DΠόρτα κάνει ο Καρχιμάκης, υπεύθυνος γκαρνταρόμπας ο Νάσος Αλευράς.
cΣε ένδειξη διαμαρτυρίας, ο Βενιζέλος ξεκινάει δίαιτα, σκίζει το δίπλωμα πιλότου και πάει κριτική επιτροπή στο «Next Top Model».
DΤην ίδια στιγμή αποκαλύπτεται ότι Πάγκαλος και Παπαρήγα διατηρούν κρυφό δεσμό και… απειλούν να διαιωνίσουν το είδος τους.
cΗ Greenpeace προειδοποιεί για το ενδεχόμενο καταστροφικών συνεπειών για τον πλανήτη και τον αφανισμό των κόκκινων αρκούδων.
DΟ Σαμαράς καταθέτει δέσμη προτάσεων για τον μηδενισμό του ελλείμματος σε δύο μήνες και για την εξάλειψη της φτώχειας σε ένα γουίκεντ.
cΠαράλληλα ανακοινώνει την οριστική απόφασή του να κλείσει και την τρύπα του όζοντος. Σε τρία τέταρτα…
DΕπιστήμονες αποκωδικοποιούν το DNA του Καστανίδη και βρίσκουν κοινά σημεία με αυτό της περικοκλάδας. Όχι όμως και της μολόχας.
cΟ Σαρκοζί χωρίζει αιφνιδιαστικά την Κάρλα Μπρούνι, κλέβεται με την Εύη Χριστοφιλοπούλου και… φεύγουν νύχτα για τις Μαλδίβες.
DΑποκτούν δύο παιδιά, έναν παπαγάλο και τρεις ψαρόβαρκες.
cΑλλάζει βαφή στα μαλλιά ο Παπακωνσταντίνου και διαπιστώνει ότι οι ξανθές ανταύγειες του… προσθέτουν κύρος.
DΜετανιωμένη για τη μέχρι πρότινος ανθελληνική στάση της η Μέρκελ έρχεται Αθήνα και για έξι μήνες θα σκουπίζει σκάλες στο Μαξίμου.
cΑνάλογα με το αποτέλεσμα θα αποφασισθεί αν θα την πάρει οικιακή βοηθό ο Άδ. Γεωργιάδης, να της σπάει τα νεύρα η Μανωλίδου.
DΟ Καραμανλής σπάει… επιτέλους τη σιωπή του και παίρνει ανοιχτά θέση για την κόντρα του ΑΝΤ1 με την Αργ. Μπαρμπαρίγου.
cΕπίσης κάνει μια γκεστ εμφάνιση στο πρωινό του MEGA, όπου λέει τρία τραγούδια του Καζαντζίδη σε χιπ χοπ εκδοχή.
DΕνώ από κάτω τα πλήθη των θαυμαστών του παραληρούν από ενθουσιασμό. Ήτοι Σιούφας, Παυλόπουλος, ζεύγος Βαληνάκη, ηγούμενος Εφραίμ κ.ά.
cΙατρικό επίτευγμα: Ο Στ. Δήμας ξυπνάει από το κώμα, ντύνεται δεκανέας Ι-5 και φεύγει για το μέτωπο.
DΚάπου πήρε το αυτί του ότι ξεκίνησε ο ελληνοϊταλικός πόλεμος και θέλει οπωσδήποτε να θριαμβεύσει.
cΑγνοείται η τύχη του Αβραμόπουλου. Μάρτυρες αναφέρουν ότι τον είδαν να παίζει γκολφ στο Μαλιμπού. Κι άλλοι να πίνει τσίπουρο στο Μέτσοβο.
DΎστερα από έντονη διαφωνία με τον… καθρέφτη του ο Ραγκούσης παραιτείται από υπουργός Εσωτερικών και αναλαμβάνει Αρχιεπίσκοπος.
cΗ Φωτ. Πιπιλή υποβάλλεται σε τεστ πατρότητος και ανακαλύπτει ότι έχει ρίζες στο Λος Άντζελες και μακρινή συγγένεια με τον Έλβις.
DΝέες καταγγελίες του Μητροπολίτη Πειραιά: Εκτός από την οικονομική κρίση, οι Εβραίοι ευθύνονται ακόμη και για την καταστροφή του Δράμαλη.
cΓια το ναυάγιο του «Εξπρές Σαμίνα» και τον περσινό υποβιβασμό του Λεβαδειακού στη Β΄ Εθνική!
DΟ Γιακουμάτος εγκαταλείπει το λαϊκό τραγούδι, αποσύρεται στη Μύκονο και ανοίγει σούσι ρεστοράν για διερχόμενους φορτηγατζήδες.
cΝέο CD βγάζει ο Πεταλωτής.
(Ενώ βγάζει βόλτα και τον σκύλο
του Ραγκούση…)
DΜια θριαμβευτική εμφάνιση στην εκπομπή της Μενεγάκη κάνει ο Παναγιωτόπουλος, όπου εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας του στη δουλειά και στον έρωτα.
cΣτην ίδια εκπομπή ο Λοβέρδος εκμυστηρεύεται το… ανομολόγητο πάθος του για τη Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.
DΟ Φ. Κρανιδιώτης, αφού εξοντώνει τους «ντιντήδες» της πολιτικής, ηγείται εκστρατείας για την απελευθέρωση της Πόλης. Με αποτέλεσμα να… σκίσει τέσσερα καλσόν!


Σχολιάστε εδώ