Περίεργη αλλά και ύποπτη…

Περίεργη αλλά και ύποπτη… ιστορία με πολλές και ποικίλες προεκτάσεις, διαδραματίστηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Κερατσίνι. Ο απερχόμενος δήμαρχος Φώτης Μελάς πήγε το απόγευμα στο γραφείο του και άρχισε να πακετάρει φακέλους και έγγραφα τα οποία φόρτωνε σε ημιφορτηγό που λέγεται ότι ανήκει σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του. Κάποιοι περίοικοι, βλέποντας να βγαίνουν πράγματα από το δημαρχείο την ώρα που στο κτίριο βασίλευε απόλυτη ερημιά, ειδοποίησαν την Αστυνομία νομίζοντας ότι γινόταν… διάρρηξη! Αμέσως έφτασε στο δημαρχείο περιπολικό της ΕΛΑΣ αλλά και ο νέος δήμαρχος Λουκάς Τζαννής που προφανώς από κάποιους ειδοποιήθηκε, μια και έχει δηλώσει ότι θα παρακολουθεί κατά πόδας τον πρώην δήμαρχο και θα κάνει αυστηρό έλεγχο στα… πεπραγμένα του, γιατί στον δεύτερο γύρο στήριξε τον Χρυσό και όχι εκείνον!
Κατ’ απαίτηση του Λουκά Τζαννή, οι φάκελοι κατασχέθηκαν γιατί κατέθεσε μήνυση κατά του Φ. Μελά για υπεξαίρεση δημοσίων εγγράφων. Ο Μελάς αρνείτο να τους παραδώσει λέγοντας ότι αποτελούν προσωπικό του αρχεία και δεν μπορεί να τα ερευνήσει κανένας βάσει της αρχής της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Παράλληλα κατέθεσε κι αυτός μήνυση εναντίον του Λ. Τζαννή για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι φάκελοι πάντως κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου προκειμένου να παραδοθούν στον ανακριτή που θα διερευνήσει την υπόθεση.
Κύκλοι του Δήμου Κερατσινίου έλεγαν ότι οι μαύρες σακούλες με τους φακέλους δεν περιέχουν μόνο προσωπικά έγγραφα του δημάρχου, αλλά έγγραφα του δήμου, συμβάσεις, εντάλματα πληρωμής κ.λπ.!
Οπότε όταν φτάσει στο ακροατήριο αυτή η υπόθεση θα έχει… ξεχωριστό ενδιαφέρον!


Σχολιάστε εδώ