Ψηστήρι του Βαλβέρδε στον Μέλμπεργκ

Συνεπώς δεν συντρέχει λόγος έξτρα ενίσχυσης, καθώς σταδιακά ενσωματώνονται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε όλοι οι παίκτες, με συνέπεια ονόματα όπως οι Ντένις Ρόμενταλ και Κρίστιαν Νέμεθ να μένουν εκτός αποστολής από ένα κρίσιμο ματς όπως αυτό της περασμένης εβδομάδας με τη Λάρισα. Στον Πειραιά, ωστόσο, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μία ή δύο μεταγραφές που εκτός από την άμεση βοήθεια θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό και σε βάθος χρόνου. Ο ισπανός τεχνικός, άλλωστε, επεξεργάζεται ήδη το πλάνο της επόμενης περιόδου, στην οποία θέλει να εμφανίσει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη και φυσικά να τη διατηρήσει κυρίαρχη στην Ελλάδα.
Με αυτό το σκεπτικό, ο Βαλβέρδε άρχισε ήδη το ψηστήρι στον Όλοφ Μέλμπεργκ για να παραμείνει ο Σουηδός στον Ολυμπιακό ακόμα ένα χρόνο. Οι διαρροές από τον ατζέντη του έμπειρου αμυντικού αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Μέλμπεργκ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής στην πατρίδα του ή έστω στην Αγγλία, όπου πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του. Επειδή, όμως, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τον θεωρεί απαραίτητο στην προσπάθεια για την ευρωπαϊκή διάκριση, ανέλαβε ήδη δράση και εμμέσως πλην σαφώς προσπαθεί να επηρεάσει τον Σουηδό στη λήψη της απόφασής του. Φυσικά με στόχο την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Παράλληλα ο Βαλβέρδε θα ζητήσει και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη την επέκταση της συνεργασίας με τον Μέλμπεργκ.
Στόχος του Ισπανού είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα όσο νωρίτερα γίνεται, ώστε σε περίπτωση αρνητικής απάντησης από τον Σουηδό να αρχίσει έγκαιρα η αναζήτηση του διαδόχου του. Δύο παίκτες από το ελληνικό Πρωτάθλημα βρίσκονται ήδη στην «ερυθρόλευκη» λίστα και παρακολουθούνται από τους σκάουτερ. Αναφερόμαστε στον Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου και στον Ντουγκλάο της Καβάλας.


Σχολιάστε εδώ