Αποστολικά και… άλλα

=Το υποβρύχιο «Παπανικολής» διαλύεται και γίνεται δυο κομμάτια. Θα ονομάζονται οι λαμαρίνες ΠΑΠΑΣ… και το υπόλοιπο ΝΙΚΟΛΗΣ. Και ο νοών νοείτω…
= Οι Κροίσοι έφεραν κρίση στον Παναθηναϊκό. Α, ρε καπετάνιε Γιώργη, πού είσαι…
=Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ φέρνει τρικυμία στην κυβέρνηση ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ…
=Τι χωρίζει δύο ομιλητικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; Ένας τοίχος νοβοπάν… Τι τους ενώνει; Πολλά, μα πάρα πολλά. Και πάνω απ’ όλα το δικαίωμα να ομιλούν τη γλώσσα της κοινωνίας και της αλήθειας…
=«Δεν φοβάμαι κανέναν, ψηφίζω για το καλό της χώρας», είπε με τον ξεχωριστό του λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας Νίκος Σαλαγιάννης. Ας τον ακούν ορισμένοι πορφυρογέννητοι, μπας και καταλάβουν τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ που έχει ΙΣΤΟΡΙΑ και διαδρομή.
=ΑΚΕΦΑΛΟΣ ο Παναθηναϊκός. Με τέτοια κεφάλια καλύτερα ΑΚΕΦΑΛΟΣ.
=Τώρα που πέφτουν οι τιμές, αν πέφτουν, δεν υπάρχει φράγκο για να ψωνίσουν οι καταναλωτές.
=Σε λίγο δεν θα υπάρχουν ούτε τιμές ούτε καταναλωτές, και όλα θα κυλούν ΟΜΑΛΑ.
=Άρχισε ο διαγκωνισμός καλλιστείων στην κυβέρνηση. Κρατάνε μαχαίρι οι βουλευτές και σφάζουν
αντιπροέδρους, υπουργούς, περιβάλλον…
Μάρτης, γδάρτης και
ΠΑΣΟΚοΚΑΦΤΗΣ.
=Παύλο, τι γίνεται στον
ΟΠΑΠ; Τι σόι κολλεγιές υπάρχουν; ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ πάτε να κάνετε το κόλπο με τα φρουτάκια και να κλείσετε πολλά σπίτια.
=ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ, στο παναθηναϊκό στρατόπεδο άρχισαν οι αποχωρήσεις.
=ΠΑΤΕΡΑ, δεν χρωστάω σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ. Κλείνω κάτι Σω…ΚΡΑΤΙΚΕΣ υποθέσεις παιχνιδάκι για τα παιδιά της δικής μου πιάτσας.
=Η Ευρώπη βλέπει άσπρες μέρες, εμείς άραγε πότε; Ακόμα και ο καιρός είναι «τροϊκανός».
=Προβλήματα στους πράσινους στρατώνες. Φεύγει ο Πατέρας από τον Παναθηναϊκό και φοβούνται μη φύγει και ο γιος από το ΠΑΣΟΚ.
Άγιο πνεύμα, φώτιζέ μας.
=Καμίνι… σκουπιδιών η
Αθήνα.
=Ξεφλούδισαν τον «Παπανικολή» υποβρυχίως.
=Και τώρα πώς θα ζει
η Αθήνα χωρίς τον
Κακλαμάνη;
=Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ
και καλώς υπάρχει, μερικές φορές στη Βουλή όμως και στον προϋπολογισμό το ΠΑΣΟΚ τα πήγε μια χαρά κοινοβουλευτικά χάρις στην παρουσία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Πέτρου Ευθυμίου, που δεν άφηνε τίποτα αναπάντητο από τη μεριά των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
=Ο υπουργός της οικονομικής αποτυχίας δεν θα χαθεί όταν εγκαταλείψει τον υπουργικό θώκο που, απ’ ό,τι ακούγεται, θα
είναι σύντομα. Όλο και κάποιο πόστο στο ΔΝΤ
θα του δώσει
ο Ντομινίκ.
=Φτύνουν τον κόρφο τους οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού μετά τον ξαφνικό χαμό του Σιόπα. Πολλοί μάλιστα φτύνουν τον κόρφο τους, καλού κακού. Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά, ας κάνουν τουλάχιστον ξόρκια στον χάρο.

=Μετά την εμπλοκή με τα κλειστά επαγγέλματα ο Γιώργος σκέφτεται ΣΟΒΑΡΑ να ανοίξει και το επάγγελμα του υπουργού. Οι κοντρίτσες θα ‘χουν και άλλες απώλειες στο πολύ κλειστό υπουργικό επάγγελμα.
=Όταν ένας γιατρός, όπως ο Δημήτρης Κρεμαστινός, δεν βλέπει γιατρειά για την ασθένεια της κυβέρνησης, τότε πράγματι κάτι δεν πηγαίνει σωστά. Κι όταν πάσχει η καρδιά της κυβέρνησης, χρειάζεται καθολικό οικουμενικό ρεκτιφιέ…
=Κυβέρνηση χύμα στο κύμα και τσάμπα μάγκες, χαρακτήρισε πριν από λίγες μέρες αθυρόστομος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Το τι λέει το στόμα του δεν λέγεται και τι σκέφτεται ο νους του δεν περιγράφεται.
=Να ευχηθούμε τα καλύτερα στις νέες περιφερειακές και δημοτικές αρχές που αναλαμβάνουν καθήκοντα από 1ης Ιανουαρίου. Σιδεροκέφαλοι και καλό κουράγιο.
=Δεν τιμούν την ιστορία του ΠΑΣΟΚ οι ενέργειες των βασιλικότερων του βασιλέως, να βρίζουν όσους βουλευτές έχουν φωνή στα γραφεία τους. Μιχάλη μου, άκουσέ το και τούτο γιατί όντως δεν το γνωρίζεις.
=Με ευχές μικρού πρωθυπουργού κατευόδωσε ο Κάρολος Παπούλιας τον μικρό πρωθυπουργό της Περιφέρειας Αττικής Γιάννη Σγουρό. Για φαντάσου, όταν λείπει ο Γιώργος ΕΞΩ, ο μικρός πρωθυπουργός να καλέσει το Υπουργικό Συμβούλιο…
Ε ρε, γλέντια που θα γίνουν.


Σχολιάστε εδώ