Έχασε την εκτίμηση των παικτών στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ και ψάχνεται

Το σοβαρότερο πρόβλημα για τον Χιμένεθ είναι ότι έχασε τα αποδυτήρια. Το κίνητρο που υπήρχε στην αρχή της παρουσίας του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο εξαλείφθηκε μετά τις εκρήξεις του, κυρίως στο Περιστέρι, αλλά και μετά την απώλεια της πρόκρισης στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» και περισσότερο οι ξένοι θεωρούν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν κάτι από τον Χιμένεθ. Κυρίως επειδή η διοικητική κατάσταση στην ΑΕΚ παραμένει προβληματική, δίχως την οικονομική δυνατότητα για ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ.
Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» αισθάνονται ξεζουμισμένοι από τον ισπανό τεχνικό, ο οποίος ανέβασε για ένα διάστημα την ένταση των προπονήσεων και έτσι πολλοί παίκτες κλάταραν επειδή ήταν ασυνήθιστοι σε προπονήσεις τέτοιας έντασης.
Ένας άλλος λόγος, για τον οποίο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σφυρίζουν αδιάφορα στις προσπάθειες του Χιμένεθ να τους αφυπνίσει, δημιουργήθηκε από τις διαρροές που θέλουν τους μετόχους, αλλά και τον Σταύρο Αδαμίδη να εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από τη δουλειά του ισπανού τεχνικού. Άλλο που δεν θέλουν οι παίκτες μιας ομάδας, δηλαδή, να μαθαίνουν ότι στη διοίκηση ασκούν κριτική για τις κινήσεις του προπονητή. Τότε χάνεται εντελώς η μπάλα και αυτό κινδυνεύει να πάθει ο Χιμένεθ εάν δεν υλοποιήσουν στην ΑΕΚ τις εισηγήσεις του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σε αυτήν την περίπτωση, ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της αποχώρησης του ισπανού τεχνικού.


Σχολιάστε εδώ