Αποστολικά και… άλλα

=Έχει δίκιο ο Μάικλ της Ανάπτυξης όταν λέει για τις πολιτικές της φούσκας ότι πέθαναν. Για τους πολιτικούς φούσκα κουβέντα, άραγε γιατί; Άδικος ο άτιμος ο καθρέφτης.
=Όταν οι άνθρωποι δεν σέβονται τα σκουπίδια που παράγουν τρώγοντας και πίνοντας, τότε στο μυαλό τους υπάρχει μεγάλο σκουπιδαριό.
=Ας απεργήσουμε φέτος… Ας μην τους πούμε κάλαντα. Ίσως με τη σιωπή μας δώσουμε μια πιο ισχυρή απάντηση σε εκείνους που αντί να σιωπούν μιλούν για το καλό μας.
=Μαζέψτε τα υφυπουργικά φυτά από τις τηλεοράσεις… Προκαλούν ασύστολα τα νεύρα μας.
=ΕΣΥ φέρνεις το χάος.
Κατάλαβέ το…
=Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Παρτ τάιμ η κοινοβουλευτική Δημοκρατία δεν είναι για τα μούτρα σας, σύντροφοι…
=Πιο πάνω
από οποιαδήποτε οικονομία είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας.
=Αν τα Μνημόνια ήταν ευρώ, πραγματικά θα είχαμε κονομήσει ως χώρα.
=Δηλαδή εσείς εργαζόμενους από το ΠΑΣΟΚ δεν έχετε απολύσει, σύντροφοι; Για δες για δες θέμα… που δεν είναι κοινοβουλευτικό ΘΕΑΜΑ…
=Σκαρά…μαγκά ο τύπος
ή μάλλον Σ…Καρ(γ)α ΜΑΓΚΑΣ ο Νίκος.
=ΚΟΥΙΖ
Σε ποια χώρα που υπάρχει ο θεσμός του πρωθυπουργικού αδελφού;
=Σύντροφοι χιονίζει, ο κόσμος ταλαιπωρείται, μήπως πρέπει και να δουλέψετε λίγο… Το Μνημόνιο δεν είναι πάντα καλό άλλοθι…
=Αυτοί οι Μαξιδάρχες καλά θα κάνουν να σιωπούν… Αυτοί ξέρουν το γιατί κι
εμείς γνωρίζουμε γιατί δεν πρέπει να ομιλούν…
=Κοιτάζοντας τη Βουλή, με ορισμένες εξαιρέσεις, σε πιάνει απογοήτευση και θλίψη. Όχι μόνο για τις πολιτικές που ψηφίζουν αλλά δυστυχώς και για το ποιοι τις ψηφίζουν. Χάθηκε το μέτρο… το άριστον…
=Όταν απεργούν οι δημοσιογράφοι η κυβέρνηση τρίβει τα χέρια της, κι όταν η κυβέρνηση τρίβει τα χέρια της οι εργαζόμενοι κατά κανόνα χάνουν κάθε αποκούμπι που τους έχει απομείνει.
=Άξιος και δίκαιος ο δικός σου μισθός Θεόδωρε… Ενώ των εργαζομένων είναι άδικος. Δυστυχώς μια χούφτα πολιτικοί κρατούν δέσμια τη Δημοκρατία μας στα κιλά τους.
=Ζούγκλα η Κοινοβουλευτική Ομάδα στο ΠΑΣΟΚ… Αργά κατάλαβαν οι ψηφοφόροι του Μνημονίου τα πράγματα. Θα μου πει κάποιος, κάλλιο αργά παρά ποτέ, ναι αλλά υπάρχει και το άλλο, είναι αργά για δάκρυα Στέλλα, παίξε τις κούκλες σου
και γέλα…
=Από πότε η ευθύνη των βουλευτών, Μαξιδάρχες μου, είναι το δικό μου άγριο σεξ στα εργασιακά και την τσέπη μου;
=Να πω χρόνια πολλά στον φίλο μου τον Νίκο, που τον ξέχασα φέτος. Αυτή η άτιμη η εξουσία τα κάνει και ας μην έχω. Και να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη
από τη Γωγώ, που ξέχασα τον Νίκο της. Χρόνια πολλά, Νίκο.
=Τι ζόρι τραβάει ο Μανώλης με τους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο; Από την τσέπη του άραγε τους πληρώνει; Κουλάρισε ρε MEGA…LE. Κουλάρισε για λίγο.

=Αν ο Μίμης Ανδρουλάκης είναι ο
Φρόιντ της πολιτικής, τότε το βιβλίο του «Troika Moira» έπρεπε να λέγεται «Freuda Moira»…
=Ο Οδυσσέας Βουδούρης ψάχνει την Ιθάκη της πολιτικής όπου μπήκε χωρίς σύνορα και κάποιοι προσπάθησαν να τον περιχαρακώσουν. Τόλμησε κι έδειξε πως στα δύσκολα υπάρχει το ταξίδι προς την Ιθάκη της Λογικής.
=Τους χάλασε τη μαγιά ο Βουδούρης και τους βγήκε εντελώς Αριστερά.
=Από τους ψευτοσωτήρες της χώρας προτιμώ τους γνήσιους καταχτητές.
=Γιώργο… Παπαμνημόνιε, σε ευχαριστούμε, σε ευγνωμονούμε που έγινες υπουργός και δουλεύεις για το καλό μας.
=Στα χρέη των πεθαμένων έστησαν το προεκλογικό παραμύθι για την είσπραξη των δισ. Τελικά τα κατάφεραν και μας παραμύθιασαν.
=Λεφτά υπάρχουν, γι’ αυτό χαρίζουμε και τα χρέη.
Η κυβέρνηση
του «Λεφτά υπάρχουν».
=Μ’ έδεσαν χειροπόδαρα
πάνω σε ξύλα μισοκαμένα
τέτοια τιμή σε ζωντανούς νεκρούς ταιριάζει.
Κι ο ανυπόμονος έβαλε τη φωτιά με το στόμα
γιατί τα χέρια του έτρεμαν.
Αφιερωμένο στον φίλο μου Νίκο Σαλαγιάννη. Ξέρει αυτός το γιατί.
Προδημοσίευση από την ποιητική μου συλλογή «Σκόρπιες σκέψεις».
=VASARA I LOVE YOU FOR EVER…
=Άμα δοθεί η λίστα των φοροφυγάδων στη δημοσιότητα θα μας πάρουν με τις πέτρες, μου έλεγε παράγων του υπουργείου των Οικονομικών. Ίσως και γι’ αυτόν τον λόγο να υπήρξε η άτακτη υποχώρηση του Γιώργου Παπαμνημονίου.
=Ποιος υπουργός λέει μέσα από τα δόντια του ότι θα πληρώσουμε ακριβά ως χώρα τις οικονομικές ακροβασίες στο υπουργείο Οικονομικών;
=Η Ελλάδα δάκρυσε με τα δακρυγόνα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης.
=Τα παιδιά του Τσίπρα κάνουν πλακίτσες χωρίς να αντιλαμβάνονται το πρόβλημα. Απλώς να κάνουν τα ακτίβ κόλπα τους και ό,τι θέλει ας γίνει. Μπράβο Αλέξη, δακρυγόνα ας βρέξει…
=Κι αυτά τα ΜΑΤ δεν έχουν τον Θεό τους, βαράνε στο ψαχνό και όποιον πάρει ο χάρος. Σοσια…Υλιστικά για να καταναλώνουν τα δακρυ…γόνα τα ληγμένα.
=Τι να περιμένει κανείς από φτωχά πολιτικά μυαλά… Πτώχευση…
=Και στην αντιπολίτευση υπάρχει σχετική φαγωμάρα για τις επικείμενες αλλαγές στη Ρηγίλλης. Κάποιοι μπήγουν μαχαίρια πισώπλατα γιορτινές μέρες και το αίμα θα τρέξει μέχρι την Αραβαντινού.
=Κι όμως, κάποιους νεοδημοκράτες βουλευτές ο καινούργιος χρόνος θα τους βρει σε άλλο μαντρί.
=Η λίστα-χάρισμα του Παπαμνημόνιου έχει και τύπους του ΤΥΠΟΥ.
=Χρωστάει και της Μιχαλούς… Του Κυρίου ΔΕΗ…θώμεν… Πρόσχωμεν τα εκατό και βάλε εκατ. ΕΥΡΩ… Άνω…σχώμεν τας καρδίας, αλλά ο κύριος Ζερβός δεν καταλαβαίνει… Τα θέλει όλα τα χρέη πληρωμένα, αλλιώς τέρμα οι διευκολύνσεις για τον κύριο που χρωστάει.
=Τι έγινε, πατριώτες; Ήρθαν και άσπρες μέρες αλλά το Μνημόνιο Μνημόνιο… Μόνο σε έξοδα μπήκαμε με το πανάκριβο πετρέλαιο.
=Τόσο μίσος για τη Λούκα άραγε γιατί; Μήπως δεν έκανε κάποτε τα χατίρια των μεγάλων αφεντικών και τώρα το πληρώνει αναδρομικά;
=Ευτυχώς ο Πρόεδρος δεν έχει μεγάλο πρόβλημα. Το εξωτερικό έδωσε αισιόδοξα μηνύματα. Περαστικά και πάντα γερός.
=Ποιος υπουργός κρύβει τη διαφωνία του για τα μέτρα σιωπώντας;
=Αγαπητέ Ναπολέοντα του Κινήματος, με κούρασες με τη σιωπή σου. Δικαιούσαι και πρέπει να μιλήσεις σύντομα. Αλήθεια, περάσαμε τόσες αγωνίες, τόσα ξενύχτια για να έρθουν αυτά τα μέτρα του Παπαμνημονίου; Αγαπητέ Κωνσταντίνε Λαλιώτη, περιμένουμε να σπάσεις τη σιωπή σου.
=Ντροπή σε όσους φέρθηκαν με τον πιο απαράδεκτο τρόπο στον Κωνσταντίνο Χατζηδάκη. Πέρα του ότι αδικούν με τις ενέργειές τους το όποιο δίκιο τους, ο Κωστής δεν αξίζει τέτοια βάναυση συμπεριφορά, διότι είναι και σοβαρός και δεν έχει πολιτικά εγκλήματα στη ράχη του. Ντροπή σας.


Σχολιάστε εδώ