Προτάσεις σε Δέλλα και Λυμπερόπουλο να παίξουν ακόμα έναν χρόνο στην ΑΕΚ

Γι’ αυτό ετοιμάζει το επόμενο χτύπημά του. Και δεν αναφερόμαστε στον Τζιμπούρ ή στον Μπλάνκο, με τους οποίους έχει ήδη γίνει η αρχική συζήτηση. Ο Αδαμίδης ετοιμάζεται να… χτυπήσει με προτάσεις για επέκταση των συμβολαίων σε Τραϊανό Δέλλα και Νίκο Λυμπερόπουλο. Οι δύο έμπειροι παίκτες υπέγραψαν το προηγούμενο καλοκαίρι με στόχο να παίξουν έναν χρόνο και να κρεμάσουν τα παπούτσια τους. Αλλά η προοπτική που βλέπουν με την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ και το γεγονός ότι μπορούν να βγάζουν ακόμα και τρία παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα, τους έχουν ανοίξει την όρεξη και έτσι θα σκεφθούν σοβαρά την πρόταση του προέδρου. Η παραμονή των συγκεκριμένων παικτών αποτελεί επιθυμία και του ισπανού προπονητή, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό τους δύο εν δυνάμει βοηθούς του μέσα στο γήπεδο που παράλληλα λειτουργούν και ως αγωνιστικοί ηγέτες.
«Έχουν προσωπικότητα και τους χρειάζεται η ομάδα» έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ο Χιμένεθ στον Αδαμίδη.
Πολλά θα εξαρτηθούν, πάντως, και από την εξέλιξη που θα έχουν οι υποθέσεις των Μπλάνκο και Τζιμπούρ. Αν και τις τελευταίες μέρες είναι πολλοί
εκείνοι που έχουν αρχίσει να αναθεωρούν τα προγνωστικά τους για δεδομένη παραμονή του Γαλλοαλγερινού και για διαζύγιο με τον Αργεντινό. Ο Χιμένεθ έχει ζητήσει να μείνει και ο Μπλάνκο, ενώ το τελευταίο διάστημα δεν εμφανίζεται εξίσου ζεστός με τον Τζιμπούρ, αν και τον θεωρεί ποδοσφαιριστή υψηλού επίπεδου.
Προτιμά, όμως, να συνεργάζεται με Λατίνους και έτσι αποκτά προβάδισμα ο Μπλάνκο.


Σχολιάστε εδώ