διάδρομοι και ψίθυροι

ξΛέμε και γράφουμε εδώ και πολλούς μήνες ότι η Ακτοπλοΐα έχει να μας δώσει ακόμη πολλές ειδήσεις. Στο πλαίσιο αυτό πολλοί απόρησαν με την εντονότατη κινητοποίηση εσχάτως της ΝΕΛ. Η οποία εκτός των άλλων προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τις 9 έως τις 23 Δεκεμβρίου. Να δούμε πρώτα πώς θα πάει η αύξηση και μετά σίγουρα θα έχουμε κι άλλα να πούμε…
ξΜην παρασυρθείτε ακόμα από τις όποιες επιδόσεις των μετοχών της Marfin Popular Bank και της Geniki Bank. Μην ξεχνάτε πως τίθενται σε διαπραγμάτευση με τις νέες μετοχές από τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου τους από την Πέμπτη. Έχουν δρόμο μέχρι να «κάτσει» η τιμή τους…
ξΤα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τη Μοτοδυναμική. Που από τις 3/12 τίθεται σε διαπραγμάτευση με αποκομμένο το δικαίωμα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
ξΒάρδας: Άλλος για έξοδο από το ΧΑ; Πρόταση για την εξαγορά του εναπομείναντος ποσοστού (πάνω από το 22%) από τον βασικό μέτοχο για την έξοδο της εταιρείας από την αγορά.
ξAttica Bank: Ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε εξαγορά των προνομιούχων μετοχών της που κατέχει σήμερα το Δημόσιο, συνολικής αξίας 100,2 εκατ. ευρώ.
ξΤιτάν: Η μετοχή άρχισε να απασχολεί και πάλι μεγάλους παίκτες της αγοράς. Τα αποτελέσματά της δικαίωσαν πολλούς…
ξΜετοχικές αλλαγές στη Forthnet. Κινητικότητα μεταξύ βασικών και μη μετόχων και σε αρκετές άλλες εισηγμένες.


Σχολιάστε εδώ